23948sdkhjf

Reich multi Mont Sella

| Medlemsnyhed | Indrykket af Technoflex ApS

MULTI MONT produktlinje tilbyder et stort udvalg af forskellige typer, således at en passende kobling er tilgængelig for næsten alle typer af kraftoverførsel krav.

MULTI MONT produktlinje tilbyder et stort udvalg af forskellige typer, således at en passende kobling er tilgængelig for næsten alle typer af kraftoverførsel krav.

MULTI MONT SELLA - nominelle momenter 40-20 000 Nm

MULTI MONT SELLA standard serien består af en række forskellige typer. Det fleksible element for koblingen størrelser op til og med MMS 63 består af en split fortandet ring, som har de enkelte gummidæmperne knyttet til en ekstern bælte. Alle større kobling størrelser er udstyret med 6 enkelt sadel elementer, . Koblingen er udstyret med en separat påskruet holdehætten/cap ring som omslutter gummi- elementerne. Denne forskruningen er ikke involveret i transmissions drejningsmoment.

Elementerne i alle kobling størrelser kan monteres og fjernes radialt efter fastholde caps er blevet frigivet, og trukket tilbage.

MULTI MONT DEKA - nominelle momenter fra 40 000 Nm til 100 000 Nm

MULTI MONT GIGANT - nominelle momenter fra 160 000 Nm til 1 000 000 Nm

Standardmæssigt lavet af støbejern, MULTI MONT GIGANT kobling er til rådighed for højeste drejningsmomenter på op til

1 000 000 Nm. MULTI MONT GIGANT bruger 6 enkelt sadel elementer. Den separate fastholdelse holdehætte/cap ring tillader radial montering af de fleksible elementer man har ikke behov for aksial bevægelse af en koblet maskindel, stor fordel ved service.

TECHNOFLEX TLF +45 87 24 45 45


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Technoflex ApS

Industrivej 21
8653 Them
Danmark
Technoflex ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

MMS

Send til en kollega

0.117