23948sdkhjf

Store konstruktioner i aluminium i Blaaholms nye produktionshal

| Medlemsnyhed | Indrykket af Blaaholm A/S

I Blaaholm har vi flyttet vores aluminiums afdeling i 1000 m2 stor produktionshal. Vi kan konstruere og producere store og tunge aluminiums konstruktioner, langt større end vi tidligere har været i stand til.

Aluminiumskonstruktioner til kunder i energisektoren.

Blaaholm producerer aluminiumskonstruktionerne primært til kunder i vind og olie/gas industrien. 

I samarbejde med vores kunder har vi udviklet og produceret forskellige typer af tårncovers i aluminium. Tårncovers produceres til både onshore og offshore vindmøllertårne, hvor der tages højde for forskellige løftemetoder samt transportformer.   

Der er udviklet flere løsninger eksempelvis hvor de samme tårncovers kan benyttes til tårne med forskellige dimensioner. Endvidere kan tårncovers let stables, når de ikke benyttes. Tårncovers er til dato produceret i diametre op til 6,5 m, men de kan produceres i større diametre.

Store aluminiums platforme til vindindustrien produceres også af Blaaholm. Platformene anvendes fx til montagearbejdet på nacellerne, således at montørerne effektivt og sikkert kan udføre montagen. Platformene består af 4 til 5 sektioner, der sammenkobles til en enhed rundt om nacellen. Platformene er lette at manøvrere og kan manøvreres af 2 personer. Der er udviklet unikke løsninger, så platformene kan anvendes til forskellige typer af naceller således at der tages højde for produktskift i produktionen.     

ISO 9606-2 certificerede aluminiumssvejsere i Blaaholms nye aluminiumshal.   

Vores TIG og MIG svejseværker er flyttet ind i den nye hal. Daniel Folmer og hans svejsekollegaer i værkstedet er begejstret for de nye faciliteter.

Daniel Folmer er én af de mange dygtige aluminiumssvejsere i Blaaholm. Daniel er oprindelig uddannet skibsmontør og har over en årrække specialiseret sig i aluminium og opnået flere forskellige aluminium svejsecertifikater.   

Daniel og vores øvrige aluminiums svejsere er certificeret efter ISO 9606-2 standarden, og der svejses efter kvalificerede svejseprocedurer.  

En bore-skabelon i aluminium er Daniels igangværende projekt. Det er igen en konstruktion til en kunde i vindindustrien. Bore-skabelonen skal sikre at montørerne borer hullerne præcist og korrekt på tårnfundamenterne i forbindelse med opsætning og montering af mølletårne. 

”Vi synes det er fantastisk, at vi i Blaaholm har fået så gode faciliteter til aluminiumskonstruktionerne, og når vi samtidigt kan producere store konstruktioner på grund af kranens kapacitet og hallens størrelse, så glæder jeg mig til de fremtidige store, tunge og avancerede konstruktioner i Blaaholms værksteder” fortæller Daniel Folmer med et bredt smil på læben.  

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Blaaholm A/S

Limfjordsvej 13
6715 Esbjerg N
Danmark
Blaaholm A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125