23948sdkhjf

DIS etablerer sig i Spanien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk IngeniørService A/S

Spanien er en af verdens førende nationer inden for vindenergi, og landets ambitiøse omstilling til grøn energi tager nu DIS ud på endnu en vækstrejse på det globale vindmarked.

Inden for det seneste årti har Spanien fordoblet deres installerede kapacitet for vindenergi, mens en femtedel af landets samlede elektriske produktion nu kommer fra vindenergi. Spanien placerer sig som verdens femte største producent af vindenergi, og markedet er dermed over fire gange så stort som det danske. Netop den positive udvikling får nu ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS (Dansk IngeniørService A/S) til at satse på det spanske marked for vindenergi.

Spirende spansk marked
DIS har allerede etableret selskabet CREADIS Innovative Engineering S.A. og åbnet deres første afdeling i Barcelona, næste i rækken bliver i Pamplona. Ifølge Mogens Hess, bestyrelsesformand i DIS, er potentialet meget interessant:

- I Spanien har der været et stort fokus på at konvertere landets energiressourcer over til vind. Spanien har været igennem en ganske imponerende udvikling, når det gælder omstilling til vindenergi, og det skyldes uden tvivl en udbredt politisk velvilje.

Flere globale afdelinger
DIS har over en kort årrække åbnet flere afdelinger i lande som Polen, Tyskland, Ukraine og USA. I Spanien vil DIS også have fokus på forretningsområder som automotive og defense, men ifølge Mogens Hess oplever man i særlig grad en øget efterspørgsel på vindenergi:

- Der bliver rakt ud til os på det globale marked, og vi vil absolut have et endnu større fokus på udlandet fremadrettet. Vores forventninger til Spanien er, at vi kan bruge det store marked for vind til at udvikle vores generelle forretning. Markedet vil have positiv betydning for vores konkurrencedygtighed på både priser og viden. Spanien bliver højst sandsynligt en afgørende drivkraft for udviklingen af vores virksomhed.

Om DIS:
DIS er Danmarks førende ingeniør- og udviklingsvirksomhed og leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger til industrien i både ind- og udland. DIS har afdelinger i Danmark, Polen, Spanien, Tyskland, Ukraine og USA og tæller nu 15 afdelinger på verdensplan og beskæftiger mere end 500 ingeniører og konsulenter. I Danmark er navnet DIS, og i resten af verden er det CREADIS. Siden grundlæggelsen i 1997 har DIS haft en stabil vækst og en sund økonomi.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk IngeniørService A/S

Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Dansk IngeniørService A/S

Send til en kollega

0.13