23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den nyeste vandteknologi vises frem i Skanderborg

I Danmark har vi et af verdens laveste vandtab, og dansk vandteknologi har både viden og løsninger til at minimere vandspild. Med AquaGlobe viser vi nu de nyeste teknologier frem i et fungerende forsyningsnet.

Dansk vandteknologi står stærkt, og nu er AquaGlobe-projektet for alvor skudt i gang. AquaGlobe skal være et udstillingsvindue for energieffektive løsninger i vandsektoren, der skal understøtte samarbejde og eksport af danske løsninger.

AquaGlobe-projektet er langt fra færdigt, men bygningen står nu klar i Skanderborg, og aktiviteterne er i fuld gang. I 2017 besøgte mere end 20 kundedelegationer huset for at blive klogere på den nyeste vandteknologi.

Vi er en del af AquaGlobe, som er et partnerskab mellem Skanderborg Forsyning og en række virksomheder inden for vandbranchen. Det handler om formidling og i høj grad også om samarbejde og synergi. Ved at dele viden og kompetencer kan vi styrke samarbejdet om udvikling af flere og endnu bedre løsninger, og vi ser frem til fortsat at samarbejde med forsyning og teknologivirksomheder om projekter i AquaGlobe.

Du kan selvfølgelig også læse nyheden på vores hjemmeside, hvor du også finder et link til Jyllands-Postens kronik om verdens vandkrise.

 

AVK Danmark A/S
Bizonvej 1
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57693517
P nummer: 1003196858

Kontaktperson

CBR
Charlotte Brønsted Rasmussen
Technical Writer / Marketing Coordinator
chra@avk.dk

Send til en kollega

0.048