23948sdkhjf

Varmekapper fra DENIOS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Opvarmning eller vedligeholdelse af en konstant temperatur til tromler og IBC’er.

Afprøvet og testet verden over, vores fleksible varmekappe wrapper man blot på IBC tanken eller tromlen, klipser det sammen og sætter ens termostat til ønskede temperatur.

Forskellige medier og produktionsprocesser kræver ofte præcise forberedelse. Når det drejer sig om fleksibel opvarmning af tromler på forskellige steder bruges varmekapper og varmebælter. Varmekapper fås til tromler og IBC’er fra 25 op til 1.000 liter kan også leveres I ex-beskyttet versioner. Tromlevarmebælter fås af stål eller silikone og er velegnede til brug på forskellige steder, inde som ude.

Hos DENIOS, kan vi levere varmekapper, som er en elektrisk enhed, der tilfører varmetilførelsen mere jævnt fordelt og har en reguleringsinterval fra 0 til 90 °C, som giver mulighed for effektiv styring af opvarmningen.

LÆS OGSÅ: DENIOS reoler velegnet til smådunke.

Varmekappen er vandafvisende og rivefast PU-Laminat, derudover er PA-holdermateriale yderligere lamineret med en isolering af vævet glasuld, som blandt andet forhindre varmetab. Derudover er der et væsentlig reduceret strømforbrug takket være varme-elementet af spiralformet omviklet modtandstråd med silikoneisolering.

Varmekappen er er tilpasset til IBC-’er med en omkreds fra 4060 til 4310 mm, samt har en effekt op imod 2000 W. Den elektriske tilslutning er 240V samt beskyttelsestype IP 40.

Kan leveres til EX-version (Atex zone 1 og 2)

Se DENIOS store udvalg af varmekapper og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.098