23948sdkhjf

Nyt netværk for Industri 4.0-pionerer. Skal du med?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk IngeniørService A/S

Snakken om Industri 4.0 falder som oftest ind under kategorierne ”dommedagsprofetier” eller ”varm luft”. Hos DIS mener vi, at der er behov for noget mere. Derfor opretter vi nu et netværk for praktikere, som her kan dele konkrete råd og erfaringer.

Idéen til netværket kommer fra Johnny Ryser, partner i DIS. Her fortæller han om baggrunden:
- Vi har allerede et netværk for udviklingschefer, som mødes kvartalsvis, men her er et nyt behov. Det er ikke så vigtigt, hvad der står på dit visitkort – men det er dig, der står med ansvaret for at få Industri 4.0 op at flyve i virksomheden. Målgruppen for det her er praktikere.

Fra trædesten til trædesten
- Vi har hørt nok om Moores lov og forudsigelserne om, hvad den vil betyde om 15 år. Hvad jeg savner er konkret viden om, hvor den næste trædesten er. For virksomhederne kan jo ikke bruge en forretningsplan for 2032 til særlig meget. For at være der til den tid skal der tjenes penge i år og næste år og året efter. Så alle dem, der skal gøre Industri 4.0 til virkelighed ude i virksomhederne, har brug for at mødes og udveksle erfaringer og lære af hinanden. Så kan vi sammen identificere trædestenene og komme tørskoede i land.

Lyder dette netværk som noget for dig, så kan du tilmelde dig her.

*
DELTAG I I4-UGEN
I uge 4 2018 afholder DIS Industri 4-uge. Der er kick-off mandag den 22. januar, og så går det ellers løs med inspirerende talere, træningshackathon og et arrangement i samarbejde med Hitachi i København. Der er altså rig mulighed for at blive endnu klogere på Industri 4, så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen.

Find det fulde program og tilmeld dig her

Om DIS
DIS (Dansk IngeniørService A/S) er Danmarks førende ingeniør- og udviklingsvirksomhed og leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger til industrien i både ind- og udland. DIS har afdelinger i Danmark, Polen, Spanien, Tyskland, Ukraine og USA og tæller nu 15 afdelinger på verdensplan og beskæftiger mere end 500 ingeniører og konsulenter. I Danmark er navnet DIS, og i resten af verden er det CREADIS. Siden grundlæggelsen i 1997 har DIS haft en stabil vækst og en sund økonomi.

www.d-i-s.dk | www.creadis.de | www.d-i-s.net | www.creadis.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk IngeniørService A/S

Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Dansk IngeniørService A/S

Send til en kollega

0.086