23948sdkhjf

Lemvigh-Müller vinder pris som Årets leverandør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Ventilationsvirksomheden Exhausto A/S har på 10 måneder fået så stor værdi ud af samarbejdet med Lemvigh-Müller, at stål- og teknikgrossisten har fået prisen som Årets leverandør 2017

”Vi har været på en utrolig spændende rejse med Lemvigh-Müller det seneste år”. Sådan siger Karen Marie Bjerregaard, Category Manager In-direct & OEM-suppliers, fra ventilationsvirksomheden Exhausto A/S.

Rejsen tog sin begyndelse den 1. februar 2017 og kulminerede ved årets udgang med udnævnelsen af stål- og teknikgrossisten som Årets leverandør.

Konsolidering gav gevinst

Exhausto har i 2017 haft fokus på at reducere og konsolidere antallet af leverandører. Virksomheden køber i dag alt stål hos Lemvigh-Müller og en stor del tekniske artikler og har det seneste år lukket ti mindre teknikleverandører og flyttet leverancerne til Lemvigh-Müller.

Det er en øvelse, som både har givet kontante besparelser og et mere smidigt flow igennem forsyningskæden, så det har ikke bare været en spændende, men også en udbytterig rejse, Exhausto og Lemvigh-Müller har været på sammen, fortæller Karen Marie Bjerregaard og siger:

”Ved at samle indkøbet af stål og teknik har vi opnået en anseelig besparelse - og det på trods af at stålpriserne er steget. I forhold til teknikleverancerne, så har samarbejdet med Lemvigh-Müller sikret korrekte ordrestørrelser, leveringstider og priser, og det har betydet, at værdien per ordre er blevet øget betydeligt. Helt overordnet kan man sige, at Lemvigh-Müller har forstået vores behov for forandring og har hjulpet til med forankring”. 

Succesfuldt samarbejde på tværs

Hos Lemvigh-Müller er der stor glæde over udmærkelsen som Årets leverandør:

”Vi er meget glade og stolte over at have vundet - det er en dejlig anerkendelse af det gode samarbejde, vi har med Exhausto, og vi ser frem til at fortsætte succesen.

Samtidig er det også en anerkendelse af det gode samarbejde, vi har internt i Lemvigh-Müller omkring Exhausto, hvor vi har sammensat et team med tre medarbejdere fra ståldivisionen og tre fra teknikdivisionen. Det er en stor tilfredsstillelse at mærke, hvordan vi virkelig kan rykke noget og skabe nogle meget stærke løsninger, når vi på tværs af divisioner sætter kunden i fokus og løfter i flok”, siger Brian Arnholm Alexis, Lemvigh-Müller.

Exhaustos faste team hos Lemvigh-Müller består ud over Brian Arnholm Alexis af: Henning Westphal, sælger, Jan Sørensen, account manager, Michael Behrens, salgschef, Dorte S. Rasmussen, sælger, Morten Lykkegaard, salgskonsulent.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.101