23948sdkhjf

Lejligheder i høj kvalitet afleveret 2 måneder før tid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gråkjær A/S

Gråkjær har afleveret 25 flotte ejerlejligheder på Tranevej i København NV 2 måneder før tid til yderst tilfreds bygherre.

På Tranevej i København NV står 25 ejerlejligheder nu klar til indflytning. De nye beboere får en tidlig julegave, idet de kan flytte ind langt tidligere end først planlagt. Byggeriet, der ligger i København NV, skulle først have været afleveret i marts 2018.

Hurtigt og flot på trods af begrænset plads

”Vi har været udfordrede af beliggenheden og den begrænsede plads på byggepladsen, som har gjort det vanskeligt at få leveret og opbevare byggematerialer” fortæller projektleder Torben Mortensen, der oftest har langt mere udenomsplads til rådighed på sine byggepladser. ”Gennem nøje planlægning gennem hele processen er det lykkedes og vi har endda kunne skære 2 måneder af byggetiden” fortsætter han.

At det er lykkedes at aflevere så meget før afleveringsfristen skyldes, ud over god planlægning, folkene på pladsen ”Vi har haft rigtig dygtige og engagerede håndværkere på pladsen, der har lagt stor energi i at aflevere deres arbejde til tiden og i høj kvalitet” siger Torben Mortensen.   

Afleveret uden mangler

Selv om byggetiden er forkortet er kvaliteten helt i top og afleveret uden mangler.  

 ”Gråkjær har afleveret et mangelfrit byggeri i virkelig flot kvalitet og finish. - og så er det afleveret 2 måneder før tid. Vi er super tilfredse og ser frem til at fortsætte samarbejdet i andre projekter” siger indkøbschef hos Koncenton, Anders Bangsgaard.

Projektet på Tranevej består af en ejendom i 6 etager med 25 lejligheder på i alt 3.500 m2. Desuden er der p-kælder og fælles tagterrasse til beboerne. Alle lejligheder har desuden altan ud til den fælles gårdhave.

Stort set alle lejligheder er udlejet og de første af de nye beboere flytter ind 15. december.

Det første af flere projekter

Projektet er det første boligprojekt, som Gråkjær opfører i samarbejde med Koncenton, men ikke det sidste. I øjeblikket opføres 228 ungdomsboliger i Valby med Koncenton som slutbruger og snart opstartes desuden byggeriet af 117 lejligheder i Rødovre ligeledes med Koncenton som slutbruger.  

Den aarhusianske virksomhed Koncenton har specialiseret sig i at udbyde investeringsejendomme i de største danske byer til danske investorer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gråkjær A/S

Fabersvej 15
7500 Holstebro
Danmark
Gråkjær A/S

Send til en kollega

0.063