23948sdkhjf

ESAB forbinder skærings- og svejsefunktioner med online datastyringssystemer

| Medlemsnyhed | Indrykket af ESAB A/S

ESAB Welding & Cutting Products gav interaktive demonstrationer, der viste funktionerne af ESABâ Cloud Services, med hovedvægt på ESAB WeldCloud og ESAB CutCloud

online datastyringssystemer til svejsning og mekaniseret skæring på fagmessen Schweissen & Schneiden, der for nyligt blev afholdt i Düsseldorf, Tyskland.

Fremtidens fabrik forbinder alle sine systemer af maskiner. Ved at forbinde CutCloud og WeldCloud, giver ESAB producenter og fabrikanter fuld integration. Som en virksomhed, der udmærker sig i skæring, svejsning og automatisering, er ESAB i stand til at tilbyde branchens bredeste løsninger i online datastyring. ESAB® Cloud Services. WeldCloud og CutCloud bruger en åben struktur. Det giver kunden mulighed for at sammenkæde alle produktionsdata i en virksomhed på tværs af alle afdelinger. Det giver også fuldstændig gennemsigtighed i produktionsgangene, herunder ordrebehandling, procestider og mere, så brugerne straks kan se, hvor det er muligt at gennemføre produktivitetsforbedringer.

Om CutCloud

CutCloud er en udvidelse af ESABs velkendte DataLeap™-softwaremoduler, som giver brugerne et overblik over alle produktionsgangene, indsigt i alle fremstillingsprocesser og specifikke indikationer vedrørende uudnyttet potentiale for optimering af produktionen.

Holger Hahn, Global Product Marketing Manager Application Software, ESAB, udtaler at, “Cloud-teknologi giver brugerne af ESABs skæresystemer, der er udstyret med Vision-seriens styringsfunktioner, adgang til alle DataLeap-værktøjer på enhver netværksaktiveret enhed. De vil også automatisk modtage software samt andre opdateringsmeddelelser vedrørende skæreteknologi, opdateringer samt implementering af samme på alle maskiner fremover". Med DataLeap ogCutCloud kan brugerne:

Udføre automatisk overvågning af ESAB-skæremaskinernes præstation og forbinde data til den planlagte ordre- og deloversigt for fuld sporbarhed af materialer og dele.
Gennemføre automatisk dataoverførsel (i stedet for manuel indtastning af oplysninger i produktionsprocesserne og registrering af resultater), samt automatisk generering af rapporter med højere kvalitet.
Reagere i realtid på det, der foregår på produktionsgulvet.
Registrere og visualisere hændelser og fejl på ESAB-skæremaskiner.
Gennemføre fuld integration, skære og ERP-systemer med automatisk dataoverførsel af ordredata og produktionstilstand.

Prisvindende software

ESABs WeldCloud online datastyringssystem vandt prisen Innovation Award foran de 160 nyudviklede produkter, der blev præsenteret i kategorien “Digitale værktøjer” på Industrie Lyon 2017. ESABs WeldCloud™ online datastyringssystem tog førstepladsen for dets evne til at levere digitale løsninger, der optimerer svejsning og tilknyttede produktionsaktiviteter.

"Der er mange rigtigt gode bud inden for svejseverdenen, der leverer Industri 4.0-funktioner, men vi tror, at WeldCloud har mange afgørende, kundedrevne fordele, som adskiller det fra andre systemer", siger Roul Kierkels, Global Product Manager DDA & WeldCloud, ESAB.

WeldCloud-data befinder sig for det første i én stor database placeret inden for brugerens firewalls og ikke i en proprietær- eller udbyderkontrolleret sky. Brugere kan være rolige, når de kontrollerer deres egne data. WeldCloud er for det andet bygget i et åbent struktur-design med henblik på kommunikation og analyser. Firmaer kan køre det som stand-alone software eller integrere med andre forretningsstyre-systemer som fx. Power BI, SAP®, QlikView® og Tableau®.

WeldCloud kan for det tredje indsamle data med en frekvens på 1 Hz, hvorved man i praksis opnår realtidsrapportering; konkurrerende systemer bruger intervaller på 60 eller 92 sekunder. Sammen med den nye egenskab til beregning og visning af nedsmeltningsydelsen og heat-input fra automatiserede og mekaniserede svejsefunktioner (såvel som volt, ampere, watt, trådfremføringshastighed og bevægelseshastighed), tilbyder WeldCloud øjeblikkelig og omfattende indsigt i svejseoplysningerne. WeldCloud er endelig også nyttig for en lang række interessenter – driftsledere, kvalitetskontrollører, ingeniører, svejsere, vedligeholdelsespersonel, instruktører og andre – i forhold til blot medarbejdere på højere niveauer.

Udvidet funktionalitet

De nye WeldCloud-funktioner omfatter muligheden for fjernjustering af svejseparametre i systemer, der er udstyret med ESABs U82-styringsenhed med indbygget webserver-option, egenskaben til at skabe en mere intuitiv og dybdegående scanningsguide, der giver en endnu bedre sporbarhed af en lang række parametre, som har direkte indvirkning på svejsekvaliteten og produktiviteten, samt muligheden for at indsamle data fra funktioner i pulversvejsning (SAW) udført med flere hoveder.

WeldCloud gør datadrevne beslutninger mulige, så fabrikanter og producenter virkelig kan påvirke produktivitet og kvalitet og dermed anvende driftskapitalen på bedre vis. ESAB tilbyder WeldCloud på deres Aristo® Mig 4004i Pulse halvautomatisk, Aristo Mig 5000iR robotiseret og LAF/TAF-pulversvejse systemer. Brugerne kan købe disse systemer forberedt for WeldCloud, mens ESAB kan renovere nogle af de eksisterende systemer med et kommunikationsmodul. WeldCloud er mere end et dataregistreringssystem og muliggør et væld af analyser, der gør det lettere for brugeren at:

Lette sporbarheden lige fra enkelte svejsninger til hele produktet fordi kernen af systemet er en omfattende database, der indeholder nøgleinformation for hver enkelt svejsesøm.
Udvikle svejseskemaer for en enkelt maskine, flytte dem op i skyen og derefter sende dem ud til andre svejsesystemer.

Fjernstyre svejseparametre, angive grænseværdier og indstille alarmer for afvigelser.
Overvåge og handle på forskellige produktivitetsrapporter på tværs af flere operationer på fysisk adskilte lokationer.

Øge hurtigheden af reparations- og vedligeholdelsesoperationer ved straks at modtage alarmer fra de WeldCloud-forbundne maskiner i produktionen, hvorved den samlede nedetid på maskiner reduceres.
Dele og analysere data på tværs af flere dataindsamlingssteder ved hjælp af hvilken som helst computer, tablet eller smartphone, der er tilsluttet samme interne netværk som svejsesystemet og databasen.

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende inden for svejsning og skæring. ESABs svejsematerialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra hævdvundne svejsnings- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering. For flere oplysninger, besøg www.esab.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ESAB A/S

Nordager 22, 1 sal
6000 Kolding
Danmark
ESAB A/S

Send til en kollega

0.063