23948sdkhjf

Vedligehold Hvem Hvad Hvornår

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vicath EQ ApS

Hvornår var det nu lige, at maskine X skulle have været vedligeholdt? Er stigerne efterset? Er rengøringsplanen fulgt? Er værktøjet tjekket?

Vi kender det alle. Det er svært at huske at få tingene gjort i den rigtige rækkefølge. Og er emnet nu lige tjekket efter, som det skulle være gjort.

Det har vi fundet en god løsning på med vores nye, smarte og brugervenlige onlinesystem ”EQ Work® Tool vedligehold – system til maintenance”, som er perfekt til vedligehold og eftersyn.

Det er en specialdesignet webbaseret software, udviklet med de nyeste web-teknologier. Softwaren fungerer online med smart og nem registrering og med afsendelse af mail, når det er tid til, at opgaven skal laves. Status på vedligehold kører med grøn, gul, rød i et lyskrydssystem.

Systemet kan f.eks. håndtere:

- Eftersyn af maskiner
- Eftersyn af værktøj
- Smøreplaner
- Periodisk eftersyn
- Eksterne eftersyn, f.eks. porte, trucks, kompressorer etc.

Sådan gør du:

- Opret opgaven
- Tildel ansvarlig på opgaven med mail
- Sæt interval på opgaven
- Vælg evt. kontrolskema
- Hold øje med opgaverne i lyskrydssystem grøn, gul, rød

Der kan uploades PDF-filer eller andre dokumenter til emner, der skal vedligeholdes. Opgaver vedr. eksterne leverandører kan også lægges i systemet. Der er mulighed for at filtrere søgninger på navn, type og serienummer.

Vil du have systemet fremvist, så kontakt os på mail: eq@vicatheq.dk eller ring 63 15 44 44 til Vicath EQ ApS, Agerhatten 5 A, 5220 Odense SØ. Du kan også se mere her www.vicatheq.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vicath EQ ApS

Agerhatten 5A
5220 Odense SØ
Danmark
Vicath EQ ApS

Send til en kollega

0.094