23948sdkhjf

Nye polyuretanmaterialer fra Trelleborg til fremtidens standarder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S

Zurcon® Z53 og Zurcon® Z54 afløser de velkendte Zurcon® Z51 og Zurcon® Z52 som foretrukne materialer til slipperseals og skrabere.

REACH er et EU-regulativ, der omfatter registrering, evaluering, godkendelse og begrænsning af kemikalier. Zurcon® Z53 og Zurcon® Z54 har gennemgået en lang udviklingsproces for at leve op til kommissionens strikse krav.

Thomas Larsen, materialeudviklingsingeniør i Trelleborg Sealing Solutions, udtaler: "Trelleborg sætter en ære i at være på forkant med fremtidige standarder og lovgivning og deltager ofte i de komiteer som definerer standarderne. Det er ekstremt vigtigt at polymer- og elastomertætninger lever op til REACH-regulativet. Vi respekterer især regulativets hensyn til helse og miljø, en filosofi der passer perfekt til Trelleborgs målsætning om at vores produkter skal tætne, dæmpe og beskytte."

Zurcon® Z53 og Zurcon® Z54 afløser de velkendte Zurcon® Z51 og Zurcon® Z52 som foretrukne materialer til slipperseals og skrabere i krævende lineære og roterende applikationer, fx konstruktion og minedrift.

Materialerne har de samme egenskaber som andre Trelleborg Zurcon® polyuretanmaterialer, herunder styrke og holdbarhed, ligesom ydeevnen svarer til de materialer, de erstatter. Herudover er den øvre driftetemperatur for Zurcon® Z53 og Z54 hævet med +20 °C i vand og vandbaserede væsker; fra +40 °C to +60 °C.

Mere information om Zurcon® kan findes på www.tss.trelleborg.com Kontakt venligst Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S for oplysninger om udfasningen af Zurcon® Z51 og Z52.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S

Pilestræde 58
1112 København K
Danmark
Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S

Send til en kollega

0.094