23948sdkhjf

JUMO Sikkerhedstemperaturbegrænsere og –vagte

| Medlemsnyhed | Indrykket af JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

De nye sikkerhedstemperaturberænsere (STB) og –vagte (STW) fra JUMO repræsenterer det nyeste tekniske niveau og møder de tekniske og økonomiske krav indenfor funktionel sikkerhed.

Ved brugen af de kompakte og frit konfigurerbare STB / STW for montage på DIN-skinne detekteres farer for skade på personel og miljø samt produkt og produktionsapparat på et tidligt og sikkert stadie. Den primære opgave for sikkerhedstemperaturbegrænsere er pålidelig overvågning af termiske processer, og ved forstyrrelser at bringe anlægget til sikker drift.

Sikkerehedstemperaturbegrænserne og –vagtene leveres med godkendelser efter DIN EN 14597, SIL, PL (performance level), UL og GL, hvilket forkorter anlægsbyggeres og slutbrugeres ”egen godkendelse”. Alle værdier for beregninger, som eksempelvis MTTfd, PFD, SSf, DC, λ dd, λ du in FIT oplyses gerne.

De høje krav fra DIN EN 61508 eller DIN EN 13849 imødekommes med enhedskonceptet 1oo2D- strukturen, der sikrer anerkendelse af fejl og dermed også anvendelse under det nye 2006/42/EC Maskindirektiv. Sikkerhed og pålidelighed var hovedtrækkene under udviklingsfasen af enheden. Simpel idriftsættelse og opstart var naturligvis også et kontrapunkt.

Det tydelige baggrundsbelyste og klare strukturerede display med klartekst sørger sammen med trykknapperne for hurtig og ukompliceret konfiguration direkte på enheden. Den overskuelige menustruktur gør brugeren i stand til hurtigt og nemt at idriftsætte enheden. Alle sikkerhedsrelevante variabler vises; de vigtigste funktioner repræsenteres som nemt forståelige piktogrammer.

En mini USB forbindelse på fronten muliggør konfiguration gennem en PC. Lysdioder indikerer om enheden fungerer korrekt eller om en foralarm eller grænseværdi er udløst. Måleindgangen med et stort antal lineariseringsstabeller kan frit konfigureres for modstandstermometre eller termoelementer såvel som strømindgang. To relæudgange (foralarm og grænseværdi) kobler ved fejl til sikker tilstand. Ved begrænserfunktion foretages genindkobling med en intern eller ekstern ”reset”-funktion. Via den seriemæssige analogudgang kan procesværdier videregives til andre enheder såsom regulatorer, skrivere, logger og overordnede systemer.

Yderligere features som password beskyttet og låselig adgang højner driftssikkerheden og procespålideligheden. Spændingsforsyning er AC 110…240V (-15%/-10%) 48…63 Hz eller AC/DC 20…30V, 48…63 Hz.

For yderligere informationen, se www.jumo.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

Theilgaards Torv 1E
4600 Køge
Danmark
JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

Send til en kollega

0.163