Læs her og forøg dine chancer for at få ønskejobbet serveret!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Profilpartners ApS

Det tager kun 2-3 minutter at logge sig ind og uploade sit CV i Profilpartners karrieredatabase.

Profilpartners´ karrieredatabase er en del af et supersmart IT-system, som vi har fået udviklet og videreudviklet igennem de mere end 20 år, Profilpartners har eksisteret. Lige så nemt som det er at registrere sig i databasen, lige så nemt har vores konsulenter ved at lave en søgning.

Vores headhuntere og HR-konsulenter er derfor meget flittige til altid at kigge i databasen, når de skal besætte en stilling for en kunde. Dette både når det drejer sig om de stillinger, som vi slår op på vores hjemmeside, men også når det gælder de mange forespørgsler, vi får fra vores kunder, hvor kunden blot beder os kigge efter mulige emner i karrieredatabasen.

Vi videregiver naturligvis ikke data fra vores database uden, at vi har fået lov af dig. Alt materiale som videregives fra Profilpartners er i øvrigt også 100 % anonymiseret.

Kom et skridt videre i din karriere og læg dit CV i karrieredatabasen, som du let finder på forsiden af vores hjemmeside: www.profilpartners.dk

Vores konsulenter er naturligvis også altid klar på en dialog omkring dine ønsker og muligheder, hvis du ringer til Profilpartners på tlf. 43 43 40 60.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Profilpartners ApS

Beliggende i Roskilde, Køge, Kolding, Århus med domicil i
3460 Birkerød
Danmark
Profilpartners ApS

Send til en kollega

0.081