23948sdkhjf

R&D styrker sin position inden for systemleverancer

| Medlemsnyhed | Indrykket af R&D A/S

R&D opkøber majoriteten af Ditlev’s Svejseteknik for at styrke deres position på markedet. Formålet er at blive komplet leverandør af både engineering og stålkonstruktioner for at imødekomme kundernes efterspørgsel på systemleverancer.

R&D oplever en stigende efterspørgsel efter deres kompetencer inden for komplette systemleverancer. Med det udgangspunkt har ingeniørvirksomheden valgt at styrke deres markedsposition og kompetenceområder med opkøbet af majoriteten af Ditlev’s Svejseteknik, som overgår til R&D Steel Manufacturing.

Strategisk styrkelse øger merværdien for kunden
”Vi har været meget tilfredse med det nye samarbejde med Ditlev’s Svejseteknik og ser frem til at udbygge det yderligere. Virksomheden passer strategisk godt til vores set-up og understøtter vores mål om at kunne levere komplette systemleverancer. Konstellationen vil generere en øget merværdi for vores kunder, eftersom vi kan levere en komplet løsning af specialiserede kompetencer inden for både engineering og stålkonstruktion,” siger Axel Manøe Jepsen, administrerende direktør i R&D.

Nye muligheder
Ditlev’s Svejseteknik er anerkendt for deres brede erfaring inden for svejsning, projektering og fremstilling af stålleverancer og er auditeret i henhold til DS/EN 1090-1 og ISO 3834-2 - EXC4. Virksomheden præsenterede ved det senest afsluttet regnskab en omsætning på 22 mio. og beskæftiger 20 kvalificerede medarbejdere.
Ejerne af Ditlev’s Svejseteknik, Jonas og Jesper Ditlevsen, vil stadig have en betydelig ejerandel og får fremadrettet det overordnede ansvar for R&D Steel Manufacturing. ”Vi glæder os over at kunne indlede et tættere samarbejde med R&D, og dermed skabe bedre løsninger for både nuværende såvel som nye kunder. Kombinationen af vores viden og ingeniørernes ekspertise giver nye muligheder, og gør os i stand til at håndtere projekterne fra start til slut,” udtaler Jonas Ditlevsen.

Samspil mellem håndværk og engineering
Med opkøbet af Ditlev’s Svejseteknik forstærker R&D sine kompetencer yderligere, så de står stærkere og mere komplet inden for systemleverancer. ”Det har været vigtig for os at bevare Ditlev’s forretning som en separat division i R&D, da vi ikke ønsker at fusionere to forretningsdiscipliner til én. I stedet har vi haft fokus på at skabe et tættere samspil mellem håndværk og engineering, da det vil forøge vores udviklingsstyrke,” siger Axel Manøe og fortsætter: ”Vores kunder kan forvente samme høje kvalitet og serviceniveau blot med en ekstra dimension”.

Ditlev’s Svejseteknik vil overgå til R&D Steel Manufacturing pr. 1 oktober 2017 og vil i løbet af 2018 blive tilknyttet R&D’s lokation.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
R&D A/S

Sigma 3
8382 Hinnerup
Danmark
R&D A/S

Send til en kollega

0.062