23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Parker Automation Truck kommer til Rasm. Holbeck Hydraulik ApS – ParkerStore Odense

Så er muligheden her, for at se Parker’s komplette Automation sortiment af produkter samt opleve kvaliteten på første hånd. Det vil være muligt at stille spørgsmål direkte til Parker eksperterne, og få svar på reelle dagligdags udfordringer !

I industrier, hvor disse faktorer er vigtige, er 'online søgning' måske ikke altid nok i sig selv.

Så hvad er løsningen? 

Løsningen er at besøge Parker’s Automations udstilling hos Rasm. Holbeck Hydraulik på Hvidkærvej 27A. 5250 Odense

d. 19/10 kl. 10.00 til 15.00

Parker har i den forbindelse udviklet en Automation Truck med det formål at tage en udstilling fyldt med de nyeste automation produkter direkte ud til vore kunder på Fyn.

Parkers Automation Truck udstiller mere end 200 pneumatiske og elektromekaniske produkter og løsninger, som henvender sig til forhandlere, slutbrugere og OEM-kunder. Det betyder, at både eksisterende og potentielle Rasm. Holbeck Hydraulik kunder har mulighed for at opleve vores portefølje af innovative automation produkter. Ud over at opleve Parker produkter på egen hånd, har de besøgende også mulighed for at booke møder med Parker’s produktspecialister.

Rasm. Holbeck Hydraulik omfavner moderne teknologi

Automation Trucken er designet til at afspejle Parkers innovative tilgang til teknologi. Det 48 m2 udstillingsrum er bygget på en brændstoføkonomisk Euro 6-kompatibel køretøjsplatform. De fem hydraulisk styrede akser er drevet af Parker teknologi; i dette tilfælde den nye Parker elektro-hydrauliske unit (EHP), som består af en GVM motor, et MC mobildrev og en hydraulikpumpe. Hele systemet er synligt på siden af trucken, så de besøgende kan se produkterne i aktion.

I stedet for at tilbyde de besøgende trykt litteratur, har vi valgt en grønnere løsning: De besøgende kan gøre brug af iPads, hvor de via en app kan browse gennem alle de udstillede produkter og se tilgængeligt marketingmateriale relateret til det enkelte produkt - herunder brochurer, tekniske kataloger, animerede videoer m.m. App'en er også tilgængelig online i HTML 5-format, for at de besøgende kan have adgang via deres egne 3G / 4G-enheder under og efter showet.

 Interesseret i Automationsprodukter?

Parkers Automation Truck er Kommer til Rasm. Holbeck Hydraulik den. 19 Oktober, Hvor der ud over trucken vil være kaffe og kage.

 For yderligere information er du velkommen til at kontakte Rasm. Holbeck Hydraulik ApS på Tlf. 63128300 eller e-mail parkerStore@holbeck.dk

Se mere om virksomheden på: hymatik.com 

Rasm. Holbeck Hydraulik ApS 

Hvidkærvej 27A 

5260 Odense S 

Hymatik ApS
Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38216775
P nummer: 1021964537

Kontaktperson

MH
Michael Harder
Sælger / ejer
+45 40288210 Mlh@holbeck.dk

Send til en kollega

0.047