23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Haugegruppen vil levere varmepumper til landbruget

Haugegruppens installationsafdeling for industrielle varmepumper og kedler retter deres fokus mod større projekter inden for dansk landbrug.

Det i forvejen gode netværk fra Haugegruppens stålafdeling, der er landbrugets foretrukne leverandør af indbygningsspær, udnyttes nu til fokus på landbrugets energibehov. Installationsafdelingen der har stor erfaringen fra deres mange projekter fra industrien, ser med fordel på landbrugets vækst og behov for større anlæg.

Landbruget er et spændende segment med et øget behov for større anlæg, og gruppens erfaring vil her gøre en stor forskel for kunderne i landbruget.

Haugegruppen øsnker kontakt til landbruget store aktører, i form af landmænd, entreprenører der bygger for landbruget, samt de mange konsulenter der er tilknyttet faget.

Såfremt man ønsker kontakt til Haugegruppen - ring da på´66 18 96 00 og hør nærmere.

Udover Haugegruppens mange aktiviteter inden for el og vvs og rørsmede, består selskabet også af en stor stålafdeling. Stålafdelingen leverer alle komponenter indenfor stålproduktion - og også her leveres der mange enheder til landbruget iform af indbygningsspær.

Se mere på www.haugegruppen,dk

Hauge Stål
Bladstrupvej 9B
5270 Odense N
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13997144
P nummer: 1000662714

Kontaktperson

SA
Steffen Andreasen
Direktør
steffen@haugestaal.dk

Send til en kollega

0.047