EUTR i praksis: Gratis workshop med eksperter, cases og nye værktøjer

| Medlemsnyhed | Indrykket af NEPCon Certificering

Et nyt gratis specialdesignet værktøj til virksomheder gør EUTR nemmere. Hør mere den 31. oktober, hvor NEPCon sætter fokus på EU's tømmerforordning i praksis sammen med virksomheder og myndigheder.

På gratis en-dags workshop lærer du, hvordan du burger nye risikovurderinger og værktøjer fra den nyligt lancerede NEPCon Sourcing Hub til at gennemføre due diligence. En-dags workshoppen er designet til at hjælpe virksomheder med at imødekomme EU’s Tømmerforordning.

Vi lægger ud med en opdatering på de seneste udviklinger i håndhævelse, implementering og NGO-kampagner. Derefter dykker vi ned i de praktiske detaljer i due diligence ved hjælp af et specifikke eksempeler og cases, og tager dig gennem NEPCons nye Sourcing Hub og dens tilgængelige informationer og værktøjer. Eftermiddagen bliver en interaktiv session, hvor vi bruger NEPCon Sourcing Hub i praksis. 

Workshoppen foregår i København 31. oktober fra 09.30-16.00. Vi vil dykke ind i følgende emner på dagen (underlagt løbende opdateringer):

  • EUTR's indvirkning på lovlig handel og skovbrug // NGO-perspektiv (afventer bekræftelse) - Hvordan sker ulovlig skovhugst og handel i praksis og udfordringerne med at identificere ulovlighed i forsyningskæder.
  • Håndhævelse af EUTR i Danmark // af Niels Bølling, fuldmægtig i Miljøstyrelsen - Den gamle kunst om ikke at blive taget på fersk gerning! Niels vil fortælle om erfaringer fra de sidste 3 til 4 års inspektion. Gode og triste historier; hvem slap fri og hvem gjorde ikke - og hvorfor. Og hvad man kan forvente i fremtiden, Q & A.
  • Domino Møblers perspektiv på at leve op til EUTR-kravene // af Jan Hallas, direktør i Domino Møbler - Domino Møblers erfaring med at skabe et robust due diligence-system, indsigt i udfordringer, løsninger og erfaringer
  • Sådan burger du NEPCon Sourcing Hub i en due diligence-proces // af Christian Sloth, NEPCon - Praktisk introduktion til dette nye online værktøj, som samler alle oplysninger, der er nødvendige for at leve op til EUTR krav – inklusiv Q & A.
  • Break out session 1 – Få gang i værktøjerne // af NEPCon -Brug Sourcing Hub til at undersøge og diskutere forskellige scenarier på tværs af en række temaer*, såsom brug af certificering, indkøb af komplekse produkter og dokumentation, dets anvendelser og begrænsninger. Flere detaljer følger.
  • Break out session 2 - Få gang i værktøjerne // af NEPCon - Brug Sourcing Hub til at undersøge og diskutere forskellige scenarier på tværs af en række temaer*, såsom brug af certificering, indkøb af komplekse produkter og dokumentation, dets anvendelser og begrænsninger. Flere detaljer følger.

Workshoppen bliver afholdt på engelsk med en dansk-talende person til rådighed, hvor det er nødvendigt.

Frokost og forfriskninger vil blive tilbudt.

Tilmeld dig her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NEPCon Certificering

Søren Frichs Vej 38K, 1.
8230 Åbyhøj
Danmark
NEPCon Certificering

Billeder & videoer

forest-272595_1920firewood-18922_1920wood-1281725_1920texture-1786845_1920

Send til en kollega

0.1