Necon A/S er blevet forhandler af Artec AIS højtrykskugleventiler og desuperheatere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Necon A/S

Necon A/S kan nu tilbyde højtrykskugleventiler og desuperheatere fra Artec AIS.

Ventil- og pumpeforhandleren Necon A/S er blevet agent for det tyske firma Artec AIS her i Danmark. Artec AIS producerer afspærrings- og reguleringsventiler til de mest krævende applikationer i olie- og gasindustrien, strømproduktion, metal- og mineralindustrien samt den kemiske og petrokemiske industri.

Necon A/S har i mange år forhandlet ventiler og ventiludstyr fra især Metso, Adler, Bray, Valpes, Stonel og MEI Valvole, og i 2016 overtog de desuden agenturet for Metso’s slange-/pumpeprogram. Necon’s ventilsortiment har hidtil omfattet kvalitetsventiler, der kan tage et tryk på op til omkring PN100, men firmaet har haft svært ved at tilbyde ventiler velegnet til trykklasser derover. Ventilerne fra Artec AIS passer derfor særdeles godt ind i Necon’s produktsortiment, da de tyske ventiler er fremstillet til at klare et meget højt tryk på PN100 – PN420.

Med overtagelsen af agenturet har Necon A/S desuden som noget nyt mulighed for at tilbyde deres kunder en smart desuperheater til dampkøling. Desuperheateren er velegnet til dampkøling inden for mange industrielle områder såsom gas-, kul- og dampkraftværker, biomasseanlæg, industrielle kedler, pulp- og papirfabrikker, sukkerfabrikker, kemiske og petrokemiske raffinaderier. Den kan anvendes til nedkøling af HRSG (heat recovery steam generator) overheder og mellemoverheder, turbineudluftningsdamp og trykreducerende ventiler, procesdamp og -gas. Desuperheateren sørger for optimal nedkøling ved indsprøjtning af nedkølingsdamp i dysen i midten af damprøret, og den kræver minimal installationsplads.  

Se her for mere information: www.necon.dk

Kontakt vedrørende ventiler eller desuperheater på tlf. 75601111 eller mail necon@necon.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Necon A/S

Marsalle 7
8700 Horsens
Danmark
Necon A/S

Billeder & videoer

DSH1_ecbee383361d6deb70dbd74543624200

Send til en kollega

0.104