23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Capital Stage AG udpeger Momentum Gruppen A/S til forvalter af 3 Vestas V112-3.3 MW

Capital Stage A/S har udpeget Momentum Gruppen A/S til teknisk og kommerciel driftsledelse af deres nyligt erhvervede vindpark i Danmark med en sammenlagt kapacitet på næsten 10 MW.

Capital Stage AG er indgået et længerevarende partnerskab med den erfarne O&M virksomhed Momentum Gruppen A/S, om administrationen af deres nyerhvervede vindmøller i Danmark. Med næsten 600 MW i administration i Danmark, Tyskland, Sverige, Frankrig og Storbritannien er Momentum Gruppen A/S den største uafhængige forvalter af vindmøller i Danmark.

Momentum Gruppen A/S’ CEO Kim Madsen kommenterer: “Vi er stolte af indgåelsen af aftalen med Capital Stage AG. Med denne aftale har vi sat endnu en milepæl. Capital Stage AG er en velrenommeret spiller i Europa og dette viser for Momentum Gruppen A/S, at vores store engagement for at levere en uafhængig formueforvaltning på højt niveau, for danske såvel som internationale institutionelle investorer, er den helt rigtige retning for os. ” Ydermere udtaler han; ”det viser tydeligt, at Momentum Gruppens vedvarende investering i organisationen med erfarne medarbejdere indenfor international administration af vindmøller og solanlæg betaler sig.

“Det glæder os at samarbejde med Momentum Gruppen A/S omkring vores nylig opkøbte danske vindpark. Som dansk virksomhed, kender Momentum Gruppen A/S det danske marked meget godt og med deres gode omdømme har de som en uafhængig O&M operatør indenfor vindmøller, opbygget en imponerende resultatliste. Derfor er vi overbevist om, at vores vindmøller er i de bedste hænder hos Momentum, og vi er meget sikre på, at der vil være en effektiv drift og høj rådighed, så aktiverne genererer den mængde strøm, som vi forventer ”, kommenterer Dr. Husmann, CFO hos Capital Stage AG.

Momentum Energy Group A/S
Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41482710
P nummer: 1025989437

Kontaktperson

EB
Eva Buchwald
Assisterer indenfor markedsføring
+45 46337049 eva@momentum-gruppen.com

Send til en kollega

0.063