23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skab tillid med klima ikon og hjælp andre og miljøet

Læs her hvordan!

IngenCO2.dk som administrerer ”CO2 neutralt website”, er skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet. Virksomheder får neutraliseret den CO2-udledning, der forårsages fra brugen af deres hjemmesider.

CO2-neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder, (eks. vindmøller) og deltagelse i CO2-reducerende projekter (globalt)..Den primære CO2-reduktion skabes ved opførelsen af energieffektive komfurer i Afrika.

Udover CO2 effekten har projekterne i Afrika også en meget stor positiv social effekt gennem skabelse af arbejdspladser (opførelse af komfurer), samt sundhedsgevinster (mindre luftforurening hos de familier, der får komfur – hvert år dør mere end 2 mio. mennesker i Afrika som følge af luftforurening). Projekterne i Afrika er alle auditeret og certificeret gennem Gold Standard-ordningen, der oprindeligt er startet af WWF. Deloitte er uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne.

Med udgangspunkt i at en hjemmeside har op til 10.000 sidevisninger pr. måned, vil omkostningen være 1.764 kr. for et år. Denne omkostning sikrer 100% CO2-neutralitet inkl. clearinger og audits m.m.

Udover den gode klimaeffekt, hjælper vi vores deltagere med at skabe tillid på deres website via det grønne klima ikon – derudover er der også en god indvirkning på deres placering på søgemaskinerne, da vi linker fra mange stærke sites til vores deltagere.

Se den samlede liste med de mange deltagere her: www.ingenco2.dk/eksempler

Læs mere om tilmelding til "CO2 neutralt website" her.

IngenCO2.dk
Forskerparken Incuba
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32075053
P nummer: 1015133453

Kontaktperson

ES
Erik Sommer
Initiativtager
erik@ingenco2.dk

Send til en kollega

0.062