23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Business Area President I Trelleborg koncernen

Peter Hahn er blevet udnævnt til ny Business Area President i Trelleborg Sealing Solutions fra 1. januar 2018.

Peter Hahn er født i 1958 og er nuværende President Global Business Development i Trelleborg Sealing Solutions. Han har haft flere ledende stillinger siden 2001 og været hovedansvarlig for de amerikanske og europæiske markeder, som tilsammen står for to tredjedele af forretningsområdets salg. Herudover har han stået for etableringen af de globale hubs for automotive og aerospace, et antal overtagelser og udvidelsen på det østeuropæiske marked. Før han kom til Trelleborg besad Peter ledende stillinger i 4M Technologies, Leybold og Degussa.

“Vi er meget tilfredse med at kunne udnævne Peter. Med sin omfattende internationale erfaring er han en naturlig efterfølger til posten og vil fortsætte den succesrige udvikling af forretningsområdet. Peter har længe været en spydspids, både i Trelleborg Sealing Solutions og i koncernen, indenfor digitalisering og udvikling af ny teknologi samt at gøre det nemt for kunderne at handle med os,” udtaler Peter Nilsson, President og CEO i Trelleborg.

“Det er med stor forventning om succes at jeg har påtaget mig opgaven med at styre udviklingen i Trelleborg Sealing Solutions. Jeg er fuldt fokuseret på mit nye ansvar og kan udnytte min erfaring fra forretningsområdet og koncernen,” siger Peter Hahn.

Claus Barsøe har været Business Area President i Trelleborg Sealing Solutions siden 2003. Han har været et stort aktiv i den vellykkede udvikling af forretningsområdet i næsten 15 år.

“Jeg vil gerne sige et varmt og dybfølt tak til Claus. Han har en fantastisk evne til at veksle mellem visionær og operativ ledelse. Med sin skarpsindige nytænkning indenfor kunderelationer og forretningsmetoder har han ikke blot bidraget til at Trelleborg Sealing Solutions har opnårt en førende position på markedet; han har haft en positiv indflydelse på hele koncernen. Claus har altid været loyal og ydet personlig støtte på mange måder,” slutter Peter Nilsson.

Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S
Forbindelsesvej 4
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76948615
P nummer: 1001594882

Kontaktperson

TD

Send til en kollega

0.046