23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bærbar slangepresse reducerer nedetiden ved nedbrud

Hos Rasm. Holbeck Hydraulik ApS ved vi, at to ud af tre maskinfejl, som regel skyldes det hydrauliske kredsløb. De er ofte forårsaget af relativt simple komponenter, som eksempelvis hydraulikslanger, der har en meget kritisk funktion.

Slangerne er ofte udsat for ekstreme belastninger, skal modstå høje tryk og sikre maksimal fleksibilitet. Når en hydraulikslange fejler, skal der derfor handles hurtigt, da hvert minut af maskinens driftsstop koster penge. Udskift defekte hydraulikslanger på stedet.
Hvis en maskinfører hurtigst muligt skal udskifte defekte hydraulikslanger på sit udstyr for, at holde driftsstop på et minimum er den mest optimale løsning, at udskifte hydraulikslangerne på stedet. No-Skive systemet, som består af slangepresser, hydraulikslanger og fittings, gør dette muligt.
Produktion og udskiftning af hydraulikslanger i marken med en slangepresse udføres nemt og hurtigt. Først skal slangen skæres til den ønskede længde, fittingen skubbes/sættes på slangen, det rette matrice-sæt vælges og fittingen presses på slangen. Hydraulikslangen er nu klar til at blive monteret.
No-Skive slanger garanterer endvidere maksimal montage på grund af en stærk forbindelse mellem hydraulikslange og one piece fittings - dette sikrer maksimal tæthed.

Alle opgaver løses præcist, hvor der er behov for det.
Parker tilbyder 4 slangepresser:

  • KarryKrimp 1 og KarryKrimp 2 er bærbare og let transportable enheder med håndpumpe, lufthydraulisk og eller en elhydraulisk pumpe fra størrelse ¼” til 1¼”. Model 1 kan klare 2 lags slange og model 2 kan klar 4 lags slange op til ¾”.
  • KarryKrimp 2BM, som er en udvidet version af KarryKrimp 2 modellen, har en stationær motor og er beregnet til værkstedsbrug.
  • Parkrimp 2 er en bordmonteret model til værksteder, og kan presse alle Parkrimp No-Skive slangetyper fra størrelse ¼” til størrelse 2”, kan klare 4 lags slanger op til 2".
    Med Parkrimp No-Skive systemet kan både omkostninger og maskiners driftsstop reduceres til et minimum. Ud over dette sikrer systemet maksimal tæthed, er miljøvenligt (det beskyttede slange cover skal ikke skrælles) og opfylder kravene i gældende standarder og ulykkesforebyggende forskrifter
Rasm. Holbeck Hydraulik tilbyder udover pressen også et kort opstartskursus, samt fuld support under hele opstartsfasen. Herudover kan der tilbydes reolsystem med kasser, der er opmærket med betegnelse og varenummer, der sikrer nem genbestilling. Skulle der være behov for få værkstedet og personele certificeret til fremstilling af hydraulikslanger, kan dette ske efter aftale med Parker Hannifins produktspecialister.
 
Som noget nyt kan du vælge at lade Rasm. Holbeck Hydraulik overtage lagerstyringen med et kanban system, hvor der efter aftale sikres, at der altid er slanger og fittings på hylden. Du skal nu ikke bekymre dig om at bestille eller ligge vare på plads. Du skal blot plukke slanger og fittings, presse slangen og koncentrere dig om at din produktion undgår længerevarende driftstop.
 

For mere information er du velkommen til at kontakte Rasm. Holbeck Hydraulik ApS på Tlf. 63128300 eller mail parkerStore@holbeck.dk
Se mere om virksomheden på: hymatik.com

 

Hymatik ApS
Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38216775
P nummer: 1021964537

Kontaktperson

MH
Michael Harder
Sælger / ejer
+45 40288210 Mlh@holbeck.dk

Send til en kollega

0.032