23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tryklufttank uden opstillingsgodkendelse

De mest brugte trykluftbeholdere er vertikale, 90 liter og til 11 bar tryk. I Danmark og mange andre steder kræver det ingen tredjeparts inspektion ved installation, og de er specifikt brugt for deres mobile størrelse.

Ofte brugt til midlertidige opsætninger og trykluft buffere på stedet; Små, trykluftbeholdere er populære for deres mobilitet, enkelthed og pris. Vi tilbyder en vertikal version på fødder, med et komplet beholder kit inkluderet.

Du får en malet trykluftbeholder, leveret på fødder og med 6 tilslutninger. Inkluderet i prisen med vores malede trykluftbeholdere er beholder kit, med beslag til alle på nær 2 tilslutninger (indløb / udløb). Kittet indeholder et manometer, sikkerhedsventil, blindpropper og en kugleventil til dræning. Vi inkluderer TÜV certifikat for sikkerhedsventilen og standard PED certifikat til trykluftbeholderen. Standard farven er blå.

Denne trykluftbeholder mister ikke sin popularitet, da der ikke er behov for inspektion ved installation eller under drift. Det kan overvåges på stedet af dine egne kolleger.

Se linket nedenfor, for at se pris og mere information om denne trykluftbeholder

Link:
https://www.ultra-filter.dk/UT0090PV11/

 

Nordic Filtration
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39216280
P nummer: 1023212141

Send til en kollega

0.047