Projektledelse - læring i og af projekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af VIA University College

Hvorfor er det, at mange projektledere i dag sidder og ser de samme fejl blive gentaget igen og igen og ikke formår at tage læring fra ét projekt videre med ind i andre? Fordi det er svært!

Der eksisterer forskellige metoder, som projektledere og virksomheder kan gøre brug til at følge op på deres projekter. Alligevel viser det sig, at det altså stadig er en stor udfordring at tage læring med fra ét projekt ind i andre og dele erfaringer iblandt projektlederne.

Peter G. Harboe, der er underviser og forsker på VIA University College, har skrevet en uddybende artikel om de barrierer og muligheder, der gør sig gældende, når vi kigger på læringen i og af projekterne.

Med et blik på studier og forskning på området kaster artiklen lys over, hvorfor det kan betale sig at opstille formelle processer til læring. Samtidig kommer artiklen omkring de 5 barrierer, der gør det så svært at få til at fungere i virkeligheden. Der skal særlige initiativer til, hvis det skal lykkes - initiativer som ledelsen skal være med til at igangsætte.

Læs hele artiklen her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
VIA University College

Hedeager 2
8700 Aarhus N
Danmark
VIA University College

Send til en kollega

0.107