23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FALCON - Sikkerhed ved håndtering af farlige medier

I de fleste produktionsmiljøer anvendes brandfarlige eller ætsende medier dagligt af medarbejderne. Udover at håndtere disse medier bør du gøre håndteringen så sikker som mulig.

En FALCON til enhver lejlighed

Opbevaring, transport, rengøring eller transport, er daglig proces ved håndtering af farlige medier. FALCON serien er dit ideelle værktøj til enhver af disse processer. Fyldning, transport og sprøjtekander med en kapacitet på 1 til 5 liter er tilgængelige.
Hver FALCON kande er tilgængelig i rustfrit stål (aggressive væsker) eller galvaniseret metalplade (brandfarlige, brændbare væsker). Stænke eller sprøjtekander sikrer effektiv rengøring af emner. Brugeren kan justere dysen præcist gennem justerbare dyser. Overskydende væske returneres i beholderen. Aftapning og integrerede ventilationskanaler i hætterne på transportkanalerne sikrer maksimal sikkerhed. Indvendige flammespær forhindrer antænding af indholdet. FALCON-produkter reducerer også dannelsen af opløsningsmiddeldampe betydeligt.

LÆS OGSÅ: Hvem skader naturen?

Ankomst i 2017

Med det nye hovedkatalog udvider vi FALCON-sortimentet med de nye Lubriflex påfyldnings kander. I stedet for stål og rustfrit stål anvendes højkvalitets polyethylen som materiale til Lubriflex påfyldnings kander. De er kemisk resistente og UV-stabiliserede beholdere er særligt egnede til applikationer med smøremidler. Åbningerne af dåserne er særligt behagelige for at sikre, at påfyldningen er let og sikker. Fås i 2, 5 og 10 liter. For at kunne dække det bredeste mulige opgaver, har hver Lubriflex påfyldningsbeholder to skruerør. DENIOS leverer et flersproget sikkerhedsmærke (i henhold til GHS-reguleringen).

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046