23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Selvovervågende jordingssystemer fra DENIOS

Forebyggende eksplosionsbeskyttelse er kendetegnet ved, at potentielle antændelseskilder undgås. DENIOS tilbyder sine kunder en bred vifte af udstyr til arbejde i ATEX områder.

Grønt lys til effektiv eksplosionsbeskyttelse

Overvågede jordforsyningssystemer giver den nødvendige sikkerhed for, at statisk elektricitet forsvinder sikkert. Grundklemmerne til DENIOS-produkterne er udstyret med en grøn LED. Hvis den blinker, er der en effektiv og korrekt forbindelse. Hvis det afbrydes, slukker lysdioden og angiver, at der er en modstand på mere end 10 ohm i kredsløbet - et sikkert tegn på en elektrostatisk ladning. Sikkerhed dermed ikke længere garanteret.
DENIOS har to typer af overvågningssystemer specielt til fleksibel brug. Type EZ er udstyret med to jordstænger, f.eks. Til tilslutning af to beholdere. Type C 52 har en jordklemme og to næb for tilslutning I Jeres jordforbindelse. Produkterne overholder beskyttelsesklasse IP 65 og er godkendt i henhold til ATEX og IECEX.

Hellere proaktiv end reaktiv

Jordkabler med overvågning giver kunden et pålideligt sikkerhedsniveau til et godt prisniveau. Men kræves der yderligere omkostningsvenlige kabler og beslag, kræves der samtidig større forarbejdning med produktet. For eksempel er det vigtigt at sørge for, at tængernes tænder rent faktisk kommer i kontakt med bundtets metal. En tromle med en coating eller lakering – Er det nødvendigvis ikke sikkert at der altid er konstant jord kontakt – og vil dermed ikke give tilstrækkelig beskyttelse. Korrosion på beslaget eller aflejringer på beslaget kan også resultere i en usikker forbindelse. Korrosion på beslaget eller evt. skader på beslaget kan også resultere i en usikker forbindelse.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047