Slibeteori i praksis!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

PFERDs demovogn besøger kunder og forhandlere i uge 35. Demovognen er specielt indrettet, så den fungerer som både undervisningslokale og testværksted.

PFERDs demovogn har efterhånden kørt Danmark tyndt i mange år.

Afprøv selv
Demovognen gør det muligt, at kunderne selv kan afprøve slibeteori i praksis, da vognen er specielt indrettet, så den kan fungere som både undervisningslokale og testværksted.  

Indsigt i slibeteori 
Det er blevet en fast tradition, at vi kører rundt med demovognen i Danmark. Det giver både kunder og forhandlere en hel anden indsigt og forståelse for, hvordan PFERDs slibeprodukter reagerer i forskellige situationer. Det er ikke nok, at vi siger, at PFERDs slibe- og skæreprodukter kan gøre en forskel og optimere slibningen. Kunderne skal selv se det, sort på hvidt, og gøre deres egne erfaringer, derfor er demovognen stadigvæk så populær. Vi har bemærket fra de tidligere år, at der har været stor interesse for overfladekrav. Det har gjort, at vi har lagt vægt på, at vise vigtigheden af samspillet mellem maskinen, materialet og slibeværktøj”, fortæller teknisk chef, Michael René Jensen, fra AVN Teknik.  

Fokus på ergonomi
Der vil i år bl.a. være fokus på ergonomi og effektivitet. PFERD lægger utrolig stor vægt på ergonomi, så operatørerne skånes optimalt, når der slibes, skæres eller poleres. Der er derfor tilknyttet ikoner til hvert eneste produkt, som viser, hvilke ergonomiske tiltag, som slibeproduktet besidder f.eks. lave vibrationer, nedsat lydniveau og støvfilter osv.

Få besøg af PFERD demovognen
Der er allerede booket flere kundebesøg så kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11, hvis PFERDs demovogn skal lægge vejen forbi i uge 35.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Billeder & videoer

PFERD_demobus_01PFERD_demobus_05PFERD_demobus_03

Send til en kollega

0.107