Få kompetent miljørådgivning!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Få realiseret dine miljøønsker med kompetent og fokuseret rådgivning fra DENIOS

Hos DENIOS er kunderne i højsædet, vi ønsker at tilbyde den bedste service og rådgivning til dig som kunde og sammen finder vi frem til den helt perfekte skræddersyede løsning, tilpasset jeres behov og gældende lovgivninger. Med kombinationen af et stort produktudvalg, professionel rådgivning og højeste kompetence, sikre vi den bedst mulige realisering af dine behov.

Vores kæde fra projektstart til projektafslutning, indeholder 5 hovedled.

Fra første samtale til selve løsningen:
Første led i samarbejdet med DENIOS.
Her sørger vores kompetente medarbejdere for, at alle de rigtige spørgsmål bliver dækket. Hvad end det er et stort eller småt projekt, vil du som kunde altid være i centrum. Kun på den måde kan vi sikre os, at løsningen lever op til både dine og de lovgivningsmæssige krav.

Planlægning
Når ordreafgivelsen er afsendt starter projektet, du har altid en fast kontaktperson gennem hele projektforløbet. Derfor har du altid føling med hvor langt vi er i dit projekt.

LÆS OGSÅ: Jordforbindelsessystem DENIOS
 
Produktion
Vores moderne produktionsfaciliteter i Tyskland, Frankrig, England kan vi garanterer hurtig og effektiv produktion, samtidig med, at vi kan levere i en unik kvalitet.

Ibrugtagelse / modtagelse
Vores uddannede DENIOS medarbejdere, kan efter ønske være behjælpelig med tilslutning af dine systemer, så du føler dig tryg når du skal tage dit nye produkt i brug. Først når kunden er 100% tilfreds er vi det også.

Vedligeholdelse
Vi tilbyder årligt vedligeholdelses-service på dine containere og brandsikre skabe, af kyndige og certificerede specialister. Dermed sparer du på reparationsomkostningerne. Vores service bliver dokumenteret i jeres personlige servicehæfte. Vi har forskellige service ordninger alt efter kundens behov.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af pumper og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.581