23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan går du i gang med automation

At komme i gang med robotter til automatisering i produktionen behøver ikke være hverken svært eller problematisk. Så længe man blot starter processen i den rigtige rækkefølge og tager højde for virksomhedskulturen.

Seniorspecialist Bo Genefke fra Teknologisk Institut har arbejdet med automatisering og robotanlæg i 30 år og har undervist medarbejdere på alle niveauer i danske produktionsvirksomheder. Med udgangspunkt i sine oplevelser med at hjælpe danske produktionsvirksomheder i gang med automatisering, giver han her en simplificeret tretrinsraket til, hvordan man kan komme godt fra start og få succes.

1. Start med den simple løsning

Start fx med at få en håndteringsrobot op at køre. Det er det mindste skridt, man kan tage ind i automatiseringens verden. Med en håndteringsrobot bliver teknologien afmystificeret i virksomheden, og medarbejderne får et andet mindset.

Når man skal i gang med automatisering, skal man erkende, at man skal have to vinkler til at mødes – nemlig medarbejderen og teknikken. Hvis virksomheden starter med at ville automatisere selve produktionsprocessen, vil man opleve, at der opstår en kløft med medarbejdere og virksomhedskulturen på den ene side og robotten på den anden.

Læs mere her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.031