23948sdkhjf

Ny Project Engineering Manager hos Aalborg CSP

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aalborg CSP A/S

Aalborg CSP A/S har ansat Niels Risgaard Hansen (35) som ny Project Engineering Manager for at understøtte virksomhedens stræben efter excellent projekteksekvering.

Med sig i bagagen har Niels Risgaard Hansen ti års erfaring med projektledelse, kontrakthåndtering, strukturel design, og stålkonstruktioner og indgår nu i Aalborg CSP’s Solar Thermal Plants division som udvikler, konstruerer og installerer lav- og middeltemperaturs solenergiprojekter i både ind- og udland.

Som ny Project Engineering Manager er Niels ansvarlig for opdatering og videreudvikling af virksomhedens nye projektstruktur og de dertilhørende værktøjer, som muliggør excellent projekteksekvering allerede i et projekts indledende faser. Som en del heraf vil Niels ligeledes være ansvarlig for risiko- og kontrakthåndtering tillige med andre projekts-retslige anliggender indenfor virksomheden.

Forud for sin ansættelse hos Aalborg CSP har Niels været involveret i adskillige energiprojekter verden over som konsulent, ingeniør og projektleder for virksomheder så som Rambøll og DS Stålkonstruktion. Senest har han fungeret som Contract Manager hos Bladt Industries.

 “At være i stand til at levere konkurrencedygtige, vedvarende energiløsninger er altafgørende for Aalborg CSP og Niels’ mangfoldige baggrund såvel som hans systematiske tilgang til tingene gør, at han passer perfekt ind i vores organisation. Vi har set frem til at byde ham velkommen” – udtalte Jes Donneborg, divisionsdirektør hos Aalborg CSP’s Solar Thermal Plants division.

Niels er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet (2007) og blev i 2014 certificeret projektleder. Niels er rutineret bruger af flere tegne- og strukturanalyseprogrammer og har et ønske om at dygtiggøre sig i andre IT-programmer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aalborg CSP A/S

Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Danmark
Aalborg CSP A/S

Send til en kollega

0.078