Mød Spica Controls til Spanish Wind Power Congress i Madrid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Spica Technology ApS

Spica Controls deltager i Spanish Wind Power Congress tirsdag og onsdag i Madrid. Mød Director Iberia Martin Gamst, der er ansvarlig for Spica Controls i Spanien, og CEO Benny Thomsen fra Spica Technology.

Det nyetableret datterselskab Spica Controls deltager i Spanish Wind Power Congress tirsdag den 20. og onsdag den 21. juli 2017 i Madrid. Mød Director Iberia Martin Gamst, der er ansvarlig for Spica Controls i Spanien, og CEO Benny Thomsen fra Spica Technology ApS.

Konferencen er organiseret af den spanske vindenergi forening Asociación Empresarial Eólica og afholdes for tredje gang siden 2015. Konferencen er det vigtigste mødested for den spanske vindindustri, der bringer nationale og internationale ledere af energibranchen sammen med politikere og andre institutioner.

Konferencen finder sted på:

Meliá Avenida de América Hotel
Juan Ignacio Luca de Tena, 36
28027 Madrid

Spica Controls er et datterselskab under Spica Technology ApS. Spica Controls fokuserer på Spica Control System, livsforlængelse af gamle vindmøller samt salg og support af Bachmann PLC moduler. Læs den fulde pressemeddelelse af etableringen på www.spicatech.dk.

Læs også Midtjysk styring skal skubbe gang i den ibiriske vækst.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Spica Technology ApS

Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Danmark
Spica Technology ApS

Send til en kollega

0.116