SustainSolutions søger nye kræfter

| Medlemsnyhed | Indrykket af SustainSolutions

Til en nyoprettet stilling søger vi en struktureret, gennemslagskraftig og selvstændig salgsprofil med et solidt teknisk fundament. Du har viljen og evnen til at lukke aftaler og trives med de udfordringer, der ligger i en succesfuld salgsproces.

SustainSolutions har en ny tilgang til energirenovering på det danske marked. Vi tilbyder vores kunder en komplet pakke med fuld finansiering af energirenoveringsprojekter samtidig med, at vi skaber tryghed ved at tage det samlede ansvar for at energibesparelsen indfinder sig.


Vi tilbyder en spændende karrierevej med fokus på salg og forretningsudvikling
Den rette profil har en kommerciel baggrund med bred teknisk viden inden for energibesparende teknologier, er dedikeret og kan dokumentere resultater i at skabe gode og lange relationer med kunder. Du bliver en del af vores salgsteam, med reference til salgschefen, og dit fokus vil ligge i at udvide vores pipeline og øge salget til kunder i hele Danmark. Dine primære opgaver er at:


– Identificere og dokumentere energirenoveringspotentialer i boliger, kontorejendomme, selvejende institutioner og industri.
– Gennemføre projektsalg med fuld finansiering til udvalgte kundesegmenter. Under salg hører opsøgende salg, screening og tilbudsberegning i samarbejde med kollegaer, samt opfølgning og afslutning af ordrer.
– Følge udviklingen i markedet med henblik på at tilpasse salgsmateriale og tilgang til kunder.
– Følge op på egne leads og udvikle tekniske og salgsmæssige argumenter over for kunder.
– Vedligeholde og opdatere salgsprojekter og aktiviteter i CRM-system.
– Identificere nye vækst områder og markedsmuligheder inden for eksisterende og nye segmenter.

Teknisk sælger med en solid kommerciel platform
For at bestride jobbet kræves der solid erfaring med energioptimering. Erfaring med projekt salg i brancher med høj teknisk kompleksitet inden for ventilation, belysning og varmeinstallationer er et stort plus.


– Du kan bryde igennem hos beslutningstagere ved at italesætte værdien i energibesparelse, optimeret drift, indeklima og grønne investeringer, når du sælger projekter.
– Det forventes, at du har minimum fem års erfaring med salg af avancerede produkter/løsninger.
– Du har en udadvendt profil, har blik for detaljer i entrepriseopgaver og mestrer det professionelle salg, der bygger på viden, grundighed og et stærkt ”sælgergen”.
– Du skal kunne formidle og sælge dit budskab klart til forskellige niveauer i en organisation og har vedholdenheden til at eksekvere.
– Du har viljen og evnen til at vinde og er ikke bange for at tillære dig nye tekniske områder og gå opsøgende til kunderne.’
– Du ønsker udfordringen med at udvikle en mindre virksomhed i stor vækst, og ser positivt på både store og små opgaver. Det handler om initiativ, vilje og gåpåmod.
 
Vi tilbyder et dynamisk miljø med store udviklingsmuligheder og ambitioner
Der er store muligheder for at opbygge dit ansvarsområde i et uformelt miljø og præge den fremtidige udvikling af SustainSolutions i et inspirerende team af medarbejdere. Vi har store ambitioner, som skal omsættes til vækst i en fælles holdindsats.
Vi tilbyder uddannelse i vores produktområder og de teknologier vi beskæftiger os med, samt oplæring i vores forretningsmodel og tilgang til markedet.


Om os

SustainSolutions blev etableret maj 2015 i samarbejde med PKA pension og er sat i verden for at indfri det meget store kommercielle og miljøgavnlige potentiale inden for energirenovering.
SustainSolutions opnår dette ved at sikre markedsklar og ledende grøn teknologi, de bedst mulige vilkår for udbredelse. Vi brænder for at skabe langsigtede resultater inden for energirenovering og grønne investeringer. Vi indgår i et tæt samarbejde med en række producenter om udvikling af nye produkter, har en ny tilgang til markedet og et indgående kendskab til hele byggeriets værdikæde.
Vores tilgang til energirenovering kræver høj faglighed, vilje til at tage et samlet ansvar for den leverede løsning, kombineret med et langsigtet og kvalitetsbevidst fokus. Det er både i beslutningsprocessen og i de mange år løsningen er i drift, at kunderne gerne skal nyde godt af vores tilgang. Vi har et solidt fundament som følge af vores samarbejde med PKA Pension, som har afsat 300 MDKK til vores aktiviteter.

Det praktiske

Løn og ansættelsesvilkår: Gagepakken er attraktiv og forhandles individuelt efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Rønnegade 1, 2100 København Ø
Yderligere information: Har du konkrete spørgsmål til jobbet, så kontakt salgschef Kasper Kläning på kk@sustainsolutions.dk eller på tlf. 2685 9737.
Ansøgningsfrist: Fredag den 27. juli 2017 kl. 16.00. Samtaler afholdes løbende i de første uger af august.
Din ansøgning med tilhørende CV skal du sende til info@sustainsolutions.dk mærket ”Salg af energiprojekter” i emnefeltet
Opstart: Hurtigst muligt – senest 1. oktober 2017.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SustainSolutions

Rønnegade 1, 5. sal
2100 København Ø
Danmark
SustainSolutions

Send til en kollega

0.111