Høyrup og Clemmensens lærling og nye svend får medalje

| Medlemsnyhed | Indrykket af Høyrup & Clemmensen A/S

Høyrup og Clemmensens elektrikerlærling, 33-årige Mickey Percy Martinsson, er en del af den nye årgang, som kan kalde sig for årets dygtigste nyuddannede håndværkere.

Som en ud af få elektrikerlærlinge i Danmark fik Mickey Percy Martinsson tildelt en sølvmedalje til sin svendeprøve, som er det bedste, man kan opnå. Denne sølvmedalje sikrede, at han kom i betragtning til Håndværkerforeningens medaljer, som kun uddeles til de færdiguddannede lærlinge, som har klaret hele deres uddannelsesforløb særlig godt.

Tirsdag den 16. maj 2017 kunne Mickey Percy Martinssson så bryste sig af både at have opnået en sølvmedalje til sin svendeprøve og få overrakt Håndværkerforeningens medalje af dronning Margrethe til Medaljefest på Københavns Rådhus. Derudover modtog han også brancheorganisationen TEKNIQ’s legat.

Mickey Percy Martinsson gik på Erhvervsskolen TEC på Frederiksberg havde læreplads hos Høyrup og Clemmensen, hvor han nu også er fortsat som elektrikersvend.

”Hos Høyrup og Clemmensen har jeg fået lov til at arbejde med det, jeg interesserer mig for. Jeg er blevet introduceret for de mange arbejdsområder, der er indenfor elektrikerfaget. Det har gjort, at jeg har fået et godt kendskab til de mulige veje, man kan gå som elektriker. Arbejdet som lærling hos Høyrup og Clemmensen var både sjovt og spændende, og derfor er jeg meget glad for at kunne fortsætte i samme firma,” siger Mickey Percy Martinsson.

Han er i forvejen uddannet ingeniør, men valgte elektrikervejen ud fra et ønske om et mere fysisk arbejde:

”Elektrikerfaget er en fin blanding af at bruge hovedet og hænderne, hvor man som ingeniør primært bruger hovedet til arbejdet. Jeg skal have lov til at bruge både hoved og hænder,” siger Mickey Percy Martinsson.

 

Foto: Håndværkerforeningen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Høyrup & Clemmensen A/S

Bådehavnsgade 6
2450 København SV
Danmark
Høyrup & Clemmensen A/S

Send til en kollega

0.092