Sika Footwear er Årets DJ TOOLS leverandør 2017

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sika Footwear A/S

DJ TOOLS har udnævnt Årets leverandør. Og prisen går i år til Sika Footwear A/S, der er en af Danmarks førende leverandører af arbejdsfodtøj.

DJ TOOLS er en frivillig kæde ejet af 33 selvstændige handels- og grossistvirksomheder indenfor værktøj og tekniske artikler med i alt 57 udsalgssteder fordelt over hele landet.

”DJ måler løbende medlemmernes tilfredshed med over 100 leverandører, og i 2017 fik Sika Footwear den højeste score,” fortæller DJ´s produktchef, Anders Møller.

”Sika Footwear har været leverandør til DJ´s medlemmer i mange mange år, og de leverer altid en solid indsats overfor vores medlemmer. De har styr på den daglige forretning, service og rådgivning, så det er helt fortjent, at vi kan kåre Sika som Årets DJ TOOLS leverandør.” siger Anders Møller.

Vi er meget glade for denne udmærkelse,” udtaler Sika Footwears salgschef, Jakob Nielsen, og fortsætter: ”Hos Sika har vi kundeservice og leveringssikkerhed i højsædet, og vores erfarne forhandlerkonsulenter har som primær opgave at hjælpe forhandlerne med salg, opbakning og rådgivning og dermed tilføre værdi for vores kunder”.

”Sika Footwear er en gammel dansk familieejet virksomhed, der først var kendt for Sika træsko. Siden købte de Brynje og markedsfører desuden mærker som Elten og Cofra sikkerhedssko samt Dunlop og Tretorn gummistøvler. Dette kvalitetsprogram, der kan sælges til konkurrencedygtige priser, passer rigtigt godt til DJ medlemmernes kundesegmenter. Og vi er meget glade for samarbejdet med Sika Footwear,” slutter Anders Møller.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sika Footwear A/S

HI-Park 301
7400 Herning
Danmark
Sika Footwear A/S

Send til en kollega

0.179