Rekordmange udstillere står klar til VVS'17

| Medlemsnyhed | Indrykket af VVS-messen

Om mindre end en uge åbner dørene til VVS’17. Rekordmange udstillere står klar til at tage imod de mange besøgende.

De flere end 205 udstillere er ved at lægge sidste hånd på standene til årets helt store branchebegivenhed, VVS’17, så de er klar til at tage imod de besøgende, når dørene åbnes på onsdag d. 26. april. De besøgende viser stor interesse for VVS’17, da flere end 3.500 besøgende allerede har forhåndsregistreret sig til messen.

 - Vi er utrolig glade for den store opbakning fra de besøgende til årets VVS-messe. Vi havde en rigtig god messe i 2015, hvor vi slog besøgsrekorden, så derfor har forventningerne til VVS’17 naturligvis været høje. Vi har ikke tidligere oplevet så mange forhåndsregistreringer, så det tegner til at blive en rigtig god messe, siger messechef Michael Helm.

De besøgende kan også se frem til en række nye tiltag på VVS’17, som under årets tema ”Den moderne installatør” byder på det største antal udstillere nogensinde og et helt nyt konferenceprogram. Konferenceprogrammet finder sted hver dag mellem kl. 10-15.

 - Der er stor interesse for at få ny faglig viden med hjem, og derfor har vi sammensat et fagligt stærkt funderet konferenceprogram, som de besøgende har taget rigtig godt imod. Det kan vi se på forhåndstilmeldingerne til konferenceprogrammet som i øjeblikket er oppe på 650, siger messechef Michael Helm.

Konferenceprogrammet byder på paneldebat, workshops og indlæg af nogle af branchens skarpeste hjerner. Du kan læse hele konferenceprogrammet her.

Skal du med til VVS’17?
Du kan stadig nå at tilmelde dig VVS’17. Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig, hvilket du kan gøre her.

 VVS’17 finder sted d. 26. – 28. april i Odense Congress Center.

Medlemsnyhed

Indrykket af
VVS-messen

Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
VVS-messen

Send til en kollega

0.117