23948sdkhjf

Pressemeddelelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Momentum Gruppen A/S

Momentum Gruppen A/S ekspanderer markant: Overtager pr. 1/1 2017 administrationen af 135 MW fra IWE Administration ApS og 80 MW fra Wickmann Wind i Sverige.

Dermed udbygger Momentum Gruppen A/S sin position som én af Danmarks største, uafhængige, forvaltere inden for solanlæg og vindmøller.

Momentum Gruppen A/S er en højt specialiseret virksomhed inden for udvikling, salg og administration af vindmølle- og solprojekter. Selskabet har gennem de sidste 16 år opnået en position som én af markedets førende, uafhængige, forvaltere af sol- og vindmølleaktiver, og forvalter aktiver for mere end 3,6 mia. kr. fordelt på +400 vindmøller og 6 solanlæg i Danmark, Sverige, Tyskland, England og Frankrig, i +140 selskaber med flere end 1000 ejere.

Drift af vindmøller og solanlæg foregår i en dynamisk og omskiftelig branche, hvor der med hyppige mellemrum indføres ny lovgivning, som giver nye muligheder og medfører øgede krav. Selve administrationen af vindmøller og solanlæg bliver således stadig mere udfordrende og kompleks, hvilket i fremtiden vil øge kravene til administratorerne og deres set-up betragteligt.

På den baggrund har Casper og Mikkel Rasmussen med virkning pr. 1. januar 2017 valgt at overdrage IWE Administration ApS, som varetager administrationen af ca. 130 MW tyske og engelske vindmøller og solanlæg, til Momentum Gruppen A/S.

Overtagelsen af Wickmann Winds vindmølleadministration sker som led i et generationsskifte, idet Momentum Gruppens mangeårige samarbejdspartner i Sverige Andreas Wickmann ønsker at trappe denne aktivitet ned i forbindelse med sin planlagte pension om nogle år.

Ejer og direktør for Momentum Gruppen A/S udtaler: ”Med overtagelsen af IWE Administration ApS og administrationsaftalerne fra Wickmann Wind udbygger Momentum Gruppen A/S sin ledende markedsposition som uafhængig forvalter af vindmøller og solanlæg ejet af danske og internationale investorer. Vi udbygger vores volumen betragteligt og vil qua disse akkvisitioner være i stand til at opnå betydelige fordele for vores kunder via attraktive rammeaftaler og yderligere optimering af vores drift. Overdragelserne til Momentum Gruppen A/S er de 3. og 4. af sin art, som virksomheden har gennemført de seneste 6 år, hvilket samtidigt gør Momentum til den ledende konsolidator inden for denne del af vindmøllebranchen. Det er samtidigt et betydeligt skridt på vejen til at udbygge og sprede Momentum Gruppen A/S’ internationale profil, med det overordnede mål, at blive en betydende europæisk asset manager inden for grøn energi, hvilket er en nødvendighed for at kunne servicere blandt andet pensionskasser og investeringsselskaber med aktiviteter i flere lande”.

Spørgsmål vedrørende overdragelsen kan rettes til undertegnede.

Med venlig hilsen 
Momentum Gruppen A/S

Kim Madsen
CEO

Tlf.: 46 33 70 12
E-mail: kim@momentum-gruppen.com 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Momentum Gruppen A/S

Københavnsvej 4
4000 Roskilde
Danmark
Momentum Gruppen A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11