23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CustomSIZED er penge sparet på stålplader

Stålservicecentrene hos Ib Andresen Industri lancerer en webapp, som gør det nemt for pladebearbejdende stålvirksomheder at beregne besparelser på plader i fix-mål.

Når virksomheder køber stålplader, er det oftest i standardformater. Formater der typisk ikke er optimeret til den produktion, de er købt til. Derfor introducerer Ib Andresen Industri nu CustomSIZED.

Der er et uforløst potentiale for stålplader i fix-mål, og med CustomSIZED er vi overbeviste om, at potentialet kan indfries”, fortæller Lars Ole Valsøe, Key Account Manager hos Ib Andresen Industri og tilføjer:

”Med CustomSIZED webapp kan pladebearbejdende stålvirksomheder nemt beregne den potentielle besparelse, som de kan opnå med plader i fix-mål frem for standardplader. Derudover er der også en besparelse på arbejdstiden, da man slipper for selv at skære pladerne til. Det øger produktiviteten”.

Sparer på længde, bredde og arbejdstid
Plader i fix-mål fjerner mængden af overskydende materiale fra standardformater i både længde og bredde, hvilket kan medføre en anselig besparelse. BM Silo ApS har allerede opnået besparelse på plader i netop fix-mål.

For os er det en god forretning at få pladerne hjem i fix-mål, så de passer til vores LEAN produktion - skrottet er nu minimeret til kun at være stanselusene”, fortæller Dorte Zacho Martinsen, CEO hos BM Silo ApS.


Idéen med beregningen er at give de pladeforbrugende virksomheder anledning til at kontakte deres stålleverandør for en dialog omkring den potentielle besparelse, og under hvilke forudsætninger en eventuel besparelse er mulig.

CustomSIZED tilgås via en webapp, der også kan bruges på almindelig PC. Webappen kan hentes ved at besøge CustomSIZED.dk. Herfra kan man føje siden til sin start- eller hjemmeskærm på smartphone og tablet, så man altid har beregneren ved hånden.

Ib Andresen Industri
Industrivej 12-20
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35745114
P nummer: 1003046731

Send til en kollega

0.031