23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BOGE EO Serie kompressor

En kompakt og meget lydsvag kompressor, der opfylder alle krav og behov. Flak Industritrykluft leverer en kompressor, som er tilpasset behovene i sensitive arbejdsområder.

 Scroll kompressor EO Serien fra BOGE er en kompakt og meget lydsvag kompressor, der er tilpasset behovene i sensitive arbejdsområder. Det er muligt at installere op til 4 scroll kompressorer i én enhed således, der kan leveres større mængder trykluft.

EO Serien består af oliefrie kompressorer, der er udstyret med FOCUS kontrol som standard udstyr. Ved hjælp af FOCUS kontrollen kan op til 4 scroll kompressorer styres fra én enhed, nemlig FOCUS kontrollen, hvorved effektiviteten øges. Derudover øger den to-stadiet efterkøler også effektiviteten. Den første efterkøler køler et separat område, mens den sekundære køler giver en exceptionel temperatur på trykluften.

Da kompressoren er så lydsvag og har et ultra lavt vibrationsniveau, er kompressoren velegnet til at stå i et eksempelvis behandlingsrum.

I modellen EO 6 D er kompressoren og køletørrer fuldt integreret i én enhed, som styres ud fra BASE styresystemet. Det er dog også muligt at få FOCUS som tilvalgsudstyr.

Den smarte konfiguration af komponenterne i BOGE EO kompressorer resulterer i et lille opstillingsareal. Dette er også gældende selvom, der monteres en køletørrer oven på kompressoren. Den vil stadig kunne komme igennem en standard dør.

 Eksempelvis kræver EO 6 TR kun den plads, som den galvaniserede modtager optager. Dette er med til at give pladsbesparelse, da den monteres oven på modtageren. Der kan monteres to kompressorer og såfremt disse har samme vedligeholdelsescyklus, kan disse få eftersyn sammen, hvilket giver en yderligere besparelse.

 På baggrund af de ovennævnte egenskaber er BOGE EO Serien velegnet til medicinalbranchen som kræver nødagtighed og præcision. Ligeledes er kompressoren velegnet til tandlægebranchen, da kompressoren på grund af et støjniveau og et vibrationsniveau, der er meget lav, vil kunne stå i et behandlingsrum uden at medføre gener for hverken tandlæge eller patient. Mælkeproducenter og små fødevareproducenter er også glade for den lydsvage kompressor som samtidigt har et lavt vibrationsniveau.

FLAK Kompressorer Plus Filtrering Aps
Industrivej 2-4
8981 Spentrup
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31611652

Kontaktperson

LF
Lars Flak
Indehaver
flak@flak.dk

Send til en kollega

0.047