23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endress+Hauser Danmark 50 år - Nothing beats know-how

Den 1. juli 2024 fejrer Endress+Hauser A/S 50 års jubilæum.

I 50 år har Endress+Hauser A/S leveret salg og service i Danmark, Grønland og Færøerne og etableret sig som en betroet partner i regionen. 

”Vi er begejstrede over at markere denne milepæl. Gennem de sidste 50 år har markedets krav udviklet sig, og vores engagement i at levere innovative løsninger og pålidelig service har været urokkeligt. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse med vores kunder og hjælpe dem med at nå deres mål med vores banebrydende teknologier,” siger Virpi Varjonen, administrerende direktør for Endress+Hauser Danmark. 

Endress+Hauser A/S blev grundlagt i 1974 og har i øjeblikket 37 dedikerede medarbejdere, der yder omfattende support inden for procesinstrumentering, systemløsninger og services til industrier som bl.a. Fødevarer, Life Science, Vand & Spildevand og Energi. Kontoret ligger i Søborg nær København. 
Endress+Hauser A/S er i færd med en omfattende vækststrategi og har investeret i udvidelse af faciliteterne og arbejdsstyrken for at betjene markedet og kunderne endnu bedre. Virksomheden har bygget et nyt topmoderne uddannelsescenter og fortsætter med at styrke serviceudbuddet og byde nye talenter velkommen. 

“Når vi ser mod fremtiden, er vi dedikerede til at betjene vores kunder med den samme passion og innovation, der har defineret vores første 50 år”, afslutter Virpi Varjonen.

Jubilæet markeres med besøg af nuværende samt tre tidligere administrerende direktører og ikke mindst den medarbejder i hele Endress+Hauser Gruppen med længst anciennitet, nemlig 47 år. 

Læs mere på https://www.dk.endress.com

Endress+Hauser A/S
Poppelgårdvej 10-12
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49001517

Kontaktperson

MS
Mathilde Sforzini
Marketingchef
mathilde.sforzini@endress.com

Send til en kollega

0.078