23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Metalkolber med gummibelægning til pumpeindustrien

Mange års erfaring med vulkanisering gør Gravlund Industrigummi til en kompetent samarbejdspartner.

Den danske gummiproducent har stor erfaring inden for vulkanisering af forskellige typer gummi på metalkolber. Pumpetryk og slidtage i al slags miljø stiller særlig store krav til vedhæftning på metal samt valg af korrekt gummitype. Mange års erfaring med primere, gummityper og temperaturer sikrer den optimale vedhæftning, hvad enten der benyttes slidstærk Nitril eller kemikaliebestandig Viton til vulkaniseringen. 

For nogle af vores kunder har vi stået for udviklingen af støbeformene og tilpasning af kolberne for at de kan yde det maksimale tryk i det miljø, de anvendes i. 
 
Alt produceres efter ordre i vores produktion i Ballerup ved København, og alle ordrestørrelser kan imødekommes. 
Vi lægger vægt på at være en fleksibel samarbejdspartner overfor vores kunder, så kontakt os og fortæl om udfordringen, der skal løses – så finder vi sammen en løsning. 

Yderligere information kan fås på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk. Følg os også gerne på LinkedIn for inspiration og viden om gummiets fascinerende verden.

Om Gravlund Industrigummi:

Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.  
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.031