23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nødstrømsgenerator: Sikre din virksomhed

Nødstrømsgeneratorer er for nogen virksomheder essentielt, Det er vigtigt for mange virksomheder at sikrer sig mod strøm afbrydelser med en nødstrømsgenerator

Stor efterspørgsel på Nødstrømsgeneratorer

Hos West Diesel oplever vi i øjeblikket en stor efterspørgsel på nødstrømsgeneratorer fra danske virksomheder, der ønsker at sikre sig mod strømafbrydelser. Mange virksomheder tager nu skridtet for at beskytte deres drift med en pålidelig nødstrømsgenerator.

West Diesel er din pålidelige partner, når det kommer til nødstrømsgeneratorer i Danmark. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette nødstrømsgenerator-løsning til din virksomhed.

Nødstrømsgeneratorer er blevet nedprioriteret i  mange virksomheder

Mange virksomheder har en omfattende forsikring for at beskytte deres aktiver mod uforudsete hændelser. Men hvad sker der, når strømmen går? Selvom en forsikring kan dække økonomiske tab, kan den ikke forhindre de operationelle forstyrrelser og tab af produktivitet, der følger med et strømsvigt.

Nødstrømsgenerator fra West Diesel

Vi leverer åbne og lukkede nødstrømsgenerator-anlæg fra 10 til 2500+ kVA, og vi er blevet det foretrukne valg for mange virksomheder indenfor bygge-anlæg, fabrikker, produktion, landbrug, vandværker, forsyning, anden infrastruktur og flere.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du også står og overvejer en nødstrømsgenerator.

westdiesel@westdiesel.dk

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.031