23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du din nødstrømsgenerator klar?

Med de voksende trusler om cyberangreb og strømnedbrud fra Rusland opfordrer myndighederne og forsvarsministeren nu danskerne til at øge deres beredskab.

Dansk Industri og regeringen anbefaler, at alle virksomheder, specielt indenfor pharma- og fødevareproduktion, får risikovurderet deres virksomhed i relation til cyber- og strømnedbrud. En af anbefalingerne er at få installeret nødgeneratorer.

For nyligt opjusterede Center for Cybersikkerhed (CFCS) risikoen for destruktive cyberangreb fra lav til middel, hvilket gør det endnu vigtigere at være forberedt.

Hos Granzow A/S kan vi hjælpe med nødstrømsgeneratorer op til 220 kVA og har lige nu en 115QS fra JCB på lager til hurtig levering 👇🏻
https://granzow.dk/generatorer/115qs-jcb-generator-ph400-230v-760g115qs-01

Ingen strøm betyder ingen alarm, IT-nedbrud og logistiske udfordringer. Det er derfor rettidig omhu at forberede sig på en krisesituation. Som forsvarsminister Troels Lund Poulsen siger, skal alle kunne klare sig uden strøm og vand i op til tre døgn.

Læs mere om anbefalingerne fra Dansk Industri: https://www.danskindustri.dk/vi-radgiver-dig/virksomhedsregler-og-varktojer/beredskab/forsyningssikkerhed/

Vi har mere end 89 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder. 
Kontakt Granzow A/S  for yderligere info eller fagkyndig vejledning.

Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: webshop@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031