23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Granzow A/S kursus om trykluft, vakuum mm.

I sidste uge havde vi fornøjelsen af at afholde kursus ude hos Artelia Denmark, og hvor var det fedt!

Hos Granzow A/S er vi vilde med at dele ud af vores erfaring og faglige viden, og det fik vi lov til hos Artelia. Vi blev heller ikke snydt for gode spørgsmål, for dem var der mange af!
Der blev talt om alt det, man skal være opmærksom på ved trykluft, vakuum, sprængplader, trykregulatorer og lidt om rørdimensionering, alt sammen tilsat croissanter og kaffe 🥐☕️.

Vi tog muleposer med til kursuset med goodies, hvor der blandt andet var vores lille grønne bog om trykluft, som vi tog udgangspunkt i. Den er spækket med viden og gennemgår trykluften fra A til Z.

Lærte vi selv noget? JA, det gjorde vi. Vi kom hjem med god feedback og vi er klar med interessante emner til næste gang vi holder kursus.

Tusind tak til deltagerne for jeres engagement og jeres lyst til at vide mere. Tak til vores dygtige fageksperter: Bjarne, Niels, Martin og Henrik! Og tak fordi vi måtte besøge jer, Artelia. Vi ses jo snart til et kort visit ude hos os igen, hvilket vi glæder os til.

Har du nogensinde drømt om et kursus af Granzow A/S? Ønsker du bedre viden inden for trykluft, vakuum mm.? Så tag fat i os 👇🏻
https://granzow.dk/kontakt-os

Vi har mere end 89 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder. 
Kontakt Granzow A/S  for yderligere info eller fagkyndig vejledning.

Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: webshop@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063