23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Elektricitet er afgørende for enhver virksomhed, og en kontinuerlig strømforsyning og minimering af risiko er en grundlæggende forudsætning for en sikker drift. Enhver elektrisk fejl i en kommerciel bygning øger risikoen for mennesker, ejendom og virksomhedens rentabilitet.

Risikoen for elektriske lysbuer er størst under vedligeholdelsesarbejde. De kan have alvorlige konsekvenser for virksomhedens sikkerhed og kontinuitet. Avancerede, digitalt isolerende maksimalafbrydere (MCCB) kan reducere risikoen for elektriske fejl og ulykker under vedligeholdelse af elektriske systemer.

Eatons højeste prioritet er sikkerhed, og derfor går Eatons NZM-serie af digitale maksimalafbryder ud over standardkravene for at opnå højeste sikkerhedsniveau. 

Avancerede elinstallationer kræver avanceret teknologi 

Store bygninger, skibe eller fabrikker har langt mere avancerede elinstallationer end almindelige huse. Derfor har de også brug for en teknisk mere avanceret afbryder. Eatons maksimalafbryder er oplagt til denne opgave, og kan med fordel bruges som sektions- eller indgangsafbryder i større eltavler. Eatons serie af maksimalafbrydere hedder NZM. Den findes i 4 fysiske størrelser og i 3 modeltyper, og findes både i 3- og 4-polede versioner. Motorbeskyttelse, anlægsbeskyttelse og elektroniske versioner med digital indbygget kommunikation.  

Optimeret selektivitet af vores NZM maksimalafbryder

Afbryderne kan bruges universelt - fra små fordelingstavler til maskinstyring og kombinationer af motorstartertere, til de til helt store systemer til energidistribuering.

1.      Push-in teknologi gør den nem at installerere.

2.      Kompatibel med eksisterende systemer, hvilket sikrer problemfri integration

3.      Den digitale version kan bruges til industri 4.0-applikationer

Få hurtigt overblik over fordelene ved Eatons maksimalafbryder.

 Vil du vide mere om hvordan en optimal løsning ser ud til netop dit projekt, så tag fat i en af Eatons fagspecialister og hør mere.

KLIK HER FOR MERE INFO

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.047