23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gravlund støber silikone i alle RAL-farver

Silikone kan noget, de andre gummityper ikke kan. Ikke mindst når det kommer til design og finish, hvorfor silikonegummi ofte er designerens foretrukne valg.

Gravlund Industrigummi har i mange år leveret silikoneemner til fødevare- og medicoindustrierne, hvor silikonens ensartethed og høje modstandsdygtighed mod kemikalier og miljøpåvirkning er vigtige egenskaber. De seneste år er forespørgslen fra designvirksomheder imidlertid steget markant, og dét er der en god grund til.

Mens silikonens karakter betyder at støbte silikoneemner kan opnå en finish på et enormt højt niveau, er det muligheden for at farve silikone i alle tænkelige farver, som gør det til designerens foretrukne gummitype.

Flere hundrede forskellige farvenuancer på RAL-skalaen udgør standardsortimentet hos Gravlund Industrigummi, og i tidens løb har mange forskellige farver været gennem støbeformene hos den danske gummiproducent.

- Silikone er på mange måder et fantastisk materiale. Vi kan frembringe nogle utroligt flotte farver og samtidig få formerne til at stå helt skarpe. Derudover smitter silikone ikke af på andre flader, hvilket er årsagen til at vi tit ser silikonen anvendt til møbler og lignende produkter, fortæller Mads Gravlund om det populære "designergummi".

Silikonegummi fås i hårdheder fra 20-90 shoreA med et stort udvalg af godkendelser til fødevarer, medico og andre anvendelser. Hos Gravlund produceres ordrestørrelser fra 1-100.000 styk.

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte vores tekniske team anført af Mads Gravlund på telefon 44669830, email på info@gravlund.dk – eller se mere på vores hjemmeside www.gravlund.dk.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047