23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Naturlig støjskærm giver ro i nyt boligområde

I Hasselager ved Aarhus har DUAS Bolig opført et nyt boligområde. Boligområdet snor sig i terrænet, og den sidste del af boligerne ligger tæt op af jernbanen. Derfor har man valgt at støjdæmpe området.

Støjdæmpning med beplantning

Støjdæmpningen består af en Green Wall støjskærm, som DAV NORDIC leverer rigtig mange steder i Danmark. Skærmen har blandt andet den fordel, at den yderst har monteret et rionet, som gør at planter kan klatre op af skærmen og skabe en grøn støjdæmpende løsning, der falder naturligt ind i området. 

Støjskærmen er leveret i underentreprise til DUAS Bolig og monteret på en sandpude i varierende højde. Sandpuden følger boligernes højde og har 3 niveau spring så den 160 meter lange og 2,5 meter høje skærm følger boligernes højde og laver en optimal støjdæmpning. Skærmen kan på grund af den forholdsvis lave højde monteres med stolper med lettere styrke og til en meget konkurrencedygtig pris. Skærmen har derudover et galvaniseret stålskørt mod terræn, ligesom andre ståldele er galvaniserede og dermed med til at sikre en lang levetid på skærmen.

I disse år udføres der rigtig mange støjskærmsprojekter i Danmark og DAV NORDIC udfører som markedsleder mange af dem. DAV NORDIC har lige nu 6 igangværende støjskærmsprojekter, og i Aalborg på Nordjyske Motorvej monteres den længste og højeste støjskærm langs motorvejen lige nu. Skærmen er 8 km lang og nogle steder 9 meter høj. Infrastrukturplan 2035 har afsat en pulje på i alt 3 milliarder kroner til at bekæmpe trafikstøj i Danmark i perioden 2022 til 2035.

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. 

Læs mere om DAV NORDICs støjreducerende løsninger her.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.062