23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektive og tilpassede motor / generator løsninger fra West Diesel

West Diesel levere effektive og tilpassede Diesel motor og generator løsninger til enhver applikation.

West Diesel tilbyder end-to-end skræddersyet Motor løsninger til ethvert projekt. Det gælder også Generatoranlæg hvor der er brug for præcise krav ifht. både teknologi, funktioner, motor-styring og mere.

Se eksempelvis herunder en case - hvor vi har hjulpet landbrugssektoren med en unik og skræddersyet John Deere motor løsning

Landmænd havde svært ved at finde en effektiv og pålidelig løsning til at tørre deres store kornlagere. Derfor var landmændene ved at droppe de større motordrevne korntørre løsninger, dog blev West Diesel spurgt som en sidste udvej.

Løsningen blev en John Deere motor, tilpasset, udviklet og special programmeret software fra West Diesel, og alt blev samlet og testet på vores værksted. Løsningen blev en succes hos landmændene, da vi kunne levere en komplet løsning hvor komponenter, software og motor fungerede i sammensætning med hinanden.

Løsningen ses herunder og landmændene er fortsat glade for løsningen efter mange års brug og især for den minimale vedligeholdelse og høje effektivitet.

Hos West Diesel er det vigtigt for os at forstå kravene og derefter finde den rette løsning i samarbejde med kunden. Det giver det bedste resultat, der sikre pålideligheden og holdbarheden fremadrettet. 

Kontakt os:
westdiesel@westdiesel.dk

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.047