23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ahlsell indgår samarbejde med Pneumatik-gigant

Ahlsell Danmark har indgået et nyt samarbejde med Festo, Nordens største virksomhed inden for pneumatisk og elektrisk automationsteknologi. Med hovedkvarter i Esslingen, Tyskland, har Festo været en drivkraft inden for automation i næsten 100 år og udviklet sig til en af verdens førende udbydere af pneumatiske og elektriske drivløsninger til fabriks- og procesautomation.

Med det nye samarbejde styrker Ahlsell Danmark endnu engang deres sortiment inden for industrisegmentet, som tidligere i år også blev udvidet med two-piece hydrauliske fittings fra Vitillo. De nye samarbejdspartnere er blandt andet med til at cementere Ahlsell Danmark som en stærk teknisk leverandør indenfor hydraulik, pneumatik, industrislanger og lejer til industrien.

Festo er markedsledende inden for pneumatik i Danmark, Norden og Europa. Deres kontinuerlige fokus på at opnå den mest effektive og produktive løsning til bevægelsesopgaver i industriel produktion sikrer os produkter i verdensklasse. De har en unik viden om og innovativ tilgang til pneumatik, som giver os mulighed for at tilbyde vores kunder de bedste løsninger”, siger Henrik Rahbæk Plauborg, produktchef for pneumatik og hydraulik i Ahlsell Danmark. 

Det nye samarbejde har ligeledes et stort potentiale for Festo, som ligesom Ahlsell er Nordens førende inden for deres område.

Vi ser et stort potentiale i samarbejdet med det nye Ahlsell Danmark, som allerede er en stærk teknisk leverandør i Danmark. Det er en virksomhed i udvikling, som deler vores grundlæggende værdier om at skabe vækst for vores kunder via bæredygtig procesoptimering”, siger Martin Skallerup, Channel Manager i Festo Danmark.   

 

Fakta

Om Ahlsell

Ahlsell Danmark er for alle dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder i industrien og byggeriet.

Ahlsell har koncernkontor i Stockholm, Sverige, og er til stede i otte lande med flere end 300 butikker og 7500 medarbejdere. Dermed er Ahlsell Nordens største distributør inden for af installationsprodukter, værktøjer og forsyninger til professionelle. I Danmark har vi hovedkontor i Aalborg og Vallensbæk og butikker og selvbetjeningsbutikker på tværs af hele landet.  

www.ahlsell.com

Om Festo

Festo er en global og uafhængig, familieejet virksomhed med selskaber i cirka 60 lande. Virksomheden blev etableret i 1925 i Esslingen, Tyskland, hvor de har hovedkontor i dag. 

Festo leverer automationsteknologi og tekniske uddannelsesløsninger til over 35 brancher. De beskæftiger cirka 20.000 medarbejdere fordelt over 60 lande. Med deres samarbejde med distributører og servicepartnere kan man finde Festo i 176 lande. 

Festo investerer over 7% af sin omsætning i forskning og udvikling hvert år og 1% på uddannelse af deres medarbejdere.
Festo DK

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Kontaktperson

VB
Vibeke Bengtsson
vnb@ahlsell.dk

Send til en kollega

0.047