23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Manager Morten K. Bojesen hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg

Morten K. Bojesen er tiltrådt i en stilling som Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Morten er uddannet Maskinmester i 2010 fra Martec i Frederikshavn og har siden arbejdet i kraftværksbranchen indenfor biomassefyrede anlæg.  

Morten har i tidligere ansættelse arbejdet med projektledelse, kontraktledelse, mekanisk montage, idriftsætning, udført anlægsinspektioner, samt planlægning af drift og vedligeholdsopgaver. 

Morten har således mange års erfaring som projektleder, hvor han har sikret projektgennemførelse fra sidste del af salgsprocessen til overlevering til kunden. Det være sig på både nybygninger, ombygninger og konverteringsprojekter. 

Under projektudførelsen har han ledet firmaets interne projektteam, forestået koordinering og planlægning med kunden og haft ansvaret for tidsplaner, projektbudgetter, koordinering af egne montører og underleverandører. 

Ligeledes har Morten været ansvarlig for drift- og vedligeholdskontrakter for biomassefyrede kraftværksanlæg. Herunder budgetter, driftsøkonomi, planlægning af vedligehold og planlægning af fremtidige ombygninger og investeringer, i tæt samarbejde med kraftværkets ledende stab.

Morten er god til at organisere sit arbejde, skabe relationer og opbygge netværk på tværs af organisationsniveauer både internt og eksternt.   

Morten er vant til at holde flere bolde i luften og overholde skarpe deadlines, og da størstedelen af projekterne er foregået i udlandet, er han vant til at kommunikere globalt og på tværs af sprog- og kulturforskelle.

 

Spidskompetencer:

·         Kedelanlæg

·         Projektledelse – Internationalt

·         Leverandør & kunde håndtering

·         Interim ledelse

·         Idriftsætning

·         Kontrakt ledelse

·         Drift og vedligehold

 

Vi byder velkommen til Morten K. Bojesen ved Adding Engineering

www.adding

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.047