23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Universelle CCS ladestik – ladning er nu mulig med 375 kW permanent

Reduceret ladetid med den nye performance class for type 1 og type 2 ladestik takket være permanent og ikke-afkølet HPC-ladning.

Det universelle Charx connect CCS ladestik fra Phoenix Contact muliggør nu også High Power Charging (HPC) med 375 kW permanent.

Den nye performance class for type 1 og type 2 ladestik tillader permanent og ikke-afkølet HPC-ladning, hvilket reducerer ladetider for elbiler og mobile maskiner væsentligt. Ledertværsnit op til 120 mm2, optimeret tilslutningsteknologi mellem DC-kontakter og højspændingskabler samt meget præcis temperaturmåling muliggør permanent og sikker ladning med 375 kW. Afhængig af betingelser som den omgivende temperatur, kabelføringen i køretøjet eller den applikationsspecifikke ladeprofil er det endda muligt at opnå væsentlig højere ladeeffekter på mere end 500 kW (>500 A/1,000 V) i korte perioder med Boost Mode.

De HPC-egnede CCS ladestik har kapslingsklasse IP6K6K og IP6K9K på fronten, selv når ladeklappen er åben. Den beskytter fronten mod kraftige vandstråler under øget tryk, mod vand under højtryks- eller dampstrålerengøring og mod indtrængning af støv.

De relevante eksterne dimensioner og skruetilslutningsgeometrier i køretøjets ladestik er identiske. Det gør det muligt for producenter at planlægge samme installationsplads for hvert elektrisk køretøj, uanset markedet – fra skibe til motorcykler.

CCS ladestikkene er udviklet i overensstemmelse med IATF 16949 til de krævende krav i bilindustrien. Med CHARX connect universal er denne robuste og gennemtestede teknologi nu tilgængelige til alle typer af elektriske køretøjer.

Mere info om ladeteknik til e-mobility

Phoenix Contact A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70204428
P nummer: 1003174200

Kontaktperson

AT
Anders Tvede
Marketingkoordinator
atvede@phoenixcontact.dk

Send til en kollega

0.063